|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje čez dan
4.12.2004 19:31:21   
Natas@
Zanima me, koliko naj bi spali 7 tednov stari otroci. Naš je toliko star in je danes spal od 9h zjutraj samo 3x po 10 minut. Sicer ni tečen oz. ne joka, pa me vseeno zanima če je to normalno. Naj povem še to, da ponoči spi najprej 4-5 ur, nato pa na tri ure, ko hoč jesti.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spanje čez dan
4.12.2004 19:47:54   
Primoza
Spanje se pri dojenčkih tako razlikuje, da je pravilo le to, da ni pravila.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spanje čez dan
4.12.2004 21:44:40   
Babsy
Res je, da ni pravila. Tudi meni se je zdelo da naš fantek premalo spi. Pa je očitno odvisno od njegovih potreb. Sploh na začetku, ko ni nobenega ritma je prav težko predvideti kdaj bo spal in kdaj ne.
Zdaj je star 3 mesece. Pa še vedno nimava pravega ritma. Spi včasih popoldan, včasih dopoldan, spet drugič vsega skupaj bolj malo, bolj kot dremež.

Babsy

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spanje čez dan
4.12.2004 22:25:29   
Anja167
Sicer vsak spi po svoje, ker ima vsak svoje potrebe, ampak naš je tudi včasih tako malo spal, dokler nisem ugotovila, da je tako samo, če ga dam v njegovo posteljico. Se je takoj zbudil. Zdaj pa zaspiva skupaj na ta veliki postelji in spi 45 minut, potem pa v jok. Če ga še malo ponosim, zaspi še eno rundo za 45 minut (razen na sprehodu, kjer spi tudi več kot 2 uri brez da bi se zbudil). Tako na dan spi trikrat, pa je potem ponoči tudi kar OK (od 21h do 6.30, z vmesnimi dojenji). Se mi pa zdi, da ga moram včasih kar malo "prisiliti", da zaspi (ga ujčkam kakih 10 minut, da se zdere, potem pa zaspi kot top). Ima pa dneve, ko spi manj in bo recimo spal samo 3x po 15 minut, potem pa sledijo dnevi, ko vse nadoknadi in spi več kot uro in pol na rundo. LP. :muca:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Družinski zakonik
Paštetka

Kako boste glasovali? Če kdo želi, lahko napiše tudi zakaj, se je tako odločil. Hvala

za (57%)

proti (29%)

me ne zanima (14%)


Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!