Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj še proti slabostim? 7.10.2007 9:32:02
|
|
|
|
Šaki
|
meni na srečo ni bilo tako slabo..drugače pa le pejt k G in mu povej...mogoče ti da kj? a mogoče ješ kakšno tako hrano ki ti ne paše?
|
|
|
|
RE: Kaj še proti slabostim? 7.10.2007 9:34:16
|
|
|
|
lara larissa
|
Ne, ne jem nobene hrane ki mi ne bi pasala , niti pribljižno , pa tud če bi jo hotla bi po moje šla bruhat še predenj bi jo prinesla do ust
|
|
|
|
RE: Kaj še proti slabostim? 7.10.2007 12:29:42
|
|
|
|
lotty4
|
ojla čist te štekam, jest sem imela skoraj podobne težave, potem pa sem šla na akupunkturo 3x, pa je vse zginlo kot bi me začaral, res še sama nisem mogla verjet, če se boš odločila za to varianto, pojdi res k enemu ki to obvlada, ker je danes mazačev full, če si kje iz gorenjske, ti lahko priporočim tega h kateremu sem šla jaz drugače se pa res dobro pozanimaj, pomaga pa, nisem edina, ki sem hodila k njemu, s takimi težavami.
|
|
|
|
RE: Kaj še proti slabostim? 7.10.2007 18:46:00
|
|
|
|
Putka
|
Za slabost - ingverjev čaj pomaga. Nastrgaš ingverjevo korenino v vročo vodo, ne preveč ene pol čajne žličke/pol litra pa žlico medu za sladkat. Tele druge težave pa so lahko povezane s hormoni ali ščitnico, saj je lahko pritisk povečan (vrtoglavost, šumenje) ali celo zelo nizek. Kar k zdravniku!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......