Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje vse na internetu... 6.10.2007 20:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz samo na superge.si. Druzga ne znam.
|
|
|
|
RE: kje vse na internetu... 6.10.2007 20:08:34
|
|
|
|
pika74
|
ja to sem tud ene parkrat na rr zasledila
|
|
RE: kje vse na internetu... 6.10.2007 20:09:36
|
|
|
|
Gina
|
Neckermann mi je fajn za kakšne otroške reči, pri quelle najdem kaj zase. Otta ne poznam. Drugače imam raje kataloge v cajtng obliki. Pasem se pa na ebay-u včasih pa BC. Najraje pa sem na straneh, ki prodajajo rastline, tam bi pa vse naročila, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: kje vse na internetu... 6.10.2007 20:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikjer......mal se na kakšen RR link prešlepam.
|
|
|
|
RE: kje vse na internetu... 6.10.2007 21:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Obleke gledam an www.next.co.uk, www.gap.com, www.oldnavy.com, ampak jaz itak gledam baby (ker majo tooooooooook lepe cunje BREZ kostkotov!) in otroske, ker so mi itak otroske prav Narocam pa ne oblek nikjer, superge na www.superge.si, pa jih moram itak vedno hodit menjat .. LP
|
|
|
|
RE: kje vse na internetu... 6.10.2007 21:31:29
|
|
|
|
Magi*
|
hm, največ preko ebay-a, potem pa so tu še čevlji na www.yoox.com, www.office.co.uk, www.schuh.co.uk... ma saj sem enkrat že nalimala enih 15 linkov na te reči. pa čevlje si lažje naročam prek neta kot obleko nimam pojma zakaj.
|
|
RE: kje vse na internetu... 6.10.2007 21:35:54
|
|
|
|
Magi*
|
na linku www.nikeid.com si pa lahko celo svoje nike-ice date delat. enostavno si skupaj sestavite model, barve... še nisem poskusila.
|
|
RE: kje vse na internetu... 7.10.2007 13:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
sem pa ke nekerman. več al manj pa nič ker sem izvenjserijske sorte in morm vse probat
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?