|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za mame,ki so same
6.10.2007 17:16:13   
kajalin*
Me zanima,  ne vem razšle ste se spartnerjem,ste spoznale novega?Kako ste otroke vpeljale v novo zvezo?Ste še kr samskeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za mame,ki so same
6.10.2007 19:42:11   
dory
naprej prekolnes vse moske, potem vidis,da je to brez veze in skoda trosit cajta za prazen nic:)..zivis za otroka in obenem zacnes odkrivat kvalitete samskega zivljenja...in te kvalitete so me prepricale in trenutno se vedno uzivam kvalitetno samsko zivljenje...

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2007 19:46:57   
zojči
TRENUTNO ŠE NISEM SAMA AMPAK vse bolj kaže da bom se nekako ne štekamo več kot bi se mogli ne vem bomo še videli user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2007 20:05:23   
kajalin*
Eh,mogoče sam kaka krizica,sej se vse pošlihta,ne?

(odgovor članu zojči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2007 20:09:40   
Zamima
jaz sem tudi sama z user posted image ,  ampak mene ni zapusti, ampak mi je umrl, in je zato toliko težje kar nekoga najti. user posted image

Vse ob svojem času.

Sem pa dokaj pozitivna oseba, tako, da zagotovo ne bom večno sama. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu zojči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2007 20:18:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

jaz sem tudi sama z user posted image ,  ampak mene ni zapusti, ampak mi je umrl, in je zato toliko težje kar nekoga najti. user posted image

Vse ob svojem času.

Sem pa dokaj pozitivna oseba, tako, da zagotovo ne bom večno sama. user posted image

Tudi zate bo posijala tale svetla zvezdica. Verjemi. Kajti prišlo bo iznenada, nenapovedano.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2007 21:04:02   
pupika27
naj se potožim še jaz.noseča sem 6 mesecev in me je pred parimi dnevi zapustil partner trenutno se še držim že zaradi starejšega sina(6 let) a samo čakam gdaj me bo zlomilo.jokat ne morem ker me daje jeza.toliko da si malce olajšam dušo hvala da se lahko obrnem na vas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2007 21:09:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupika27

naj se potožim še jaz.noseča sem 6 mesecev in me je pred parimi dnevi zapustil partner trenutno se še držim že zaradi starejšega sina(6 let) a samo čakam gdaj me bo zlomilo.jokat ne morem ker me daje jeza.toliko da si malce olajšam dušo hvala da se lahko obrnem na vas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2007 23:18:29   
Anonimen
naprej prekolnes vse moske, potem vidis,da je to brez veze in skoda trosit cajta za prazen nic:)..zivis za otroka in obenem zacnes odkrivat kvalitete samskega zivljenja...in te kvalitete so me prepricale in trenutno se vedno uzivam kvalitetno samsko zivljenje...

Tudi jaz živim za moja sončka in uživam v miru, ki ga prej ni bilo. In ko vidim, kako sproščena sta zdaj moja malčka, mi ni niti za sekundo žal za tako življenje, čeprav ni vedno lahko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2007 10:36:19   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: pupika27

Naj ti da tvoja še nerojena pikica user posted image  voljo! Ne pusti se da te zlomi! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2007 10:53:52   
mklks
pupika, vem da je zdej sicer zelo težko, ampak verjem da te razumem, saj sem v podobnem položaju, in zdej je najbolš zate, da daš vse to mal na stran sej si v tem trenutku pomembna samo ti in tvoja še nerojena bejbikauser posted image

za vsakim dežjem posije sončekuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2007 8:48:23   
pekica
Pupika drži se,ne obžaluj ker te očitno tak človek res ni vreden. Tak človek je totalna zguba, brez čustev da kaja takega naredi.Če do zdaj nisi jokala tudi ne boš verjemi.  Vse ostale hkrati sprašujem,kako res zaupati na novo nekomu ,če si imel v  prejšnji zvezi toliko prevar itd....Toliko let si živel z nekom pa te je okrog prinašal.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.10.2007 10:19:33   
zojči
pupika ! bo kar bo ne se preveč sekirat ni dobro za malčka ki ga pričakuješ.Poglej na svetlejše plati.Nič več kreganja,nič upitja,mir!!!!!!!!!!!!!!blažen mir.V vsakem primeru pa se lahka nam potožiš ko bo hudo -prehudo!!!!!! Vedno te čaka tolažba pr nas!!!!pozdrav pa se še slimšmo ane????????

(odgovor članu pekica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2007 21:48:57   
Pi-kica 1
Jaz pa sem ostala sama, ko je bil moj prvi sinko star vsega šest mesecev in sem sama ostala dolgih štirinajst let. Mi je kar ustrezalo tako, vmes sem doštudirala, dobila ustrezno službo in tudi novega čudovitega partnerja, ki je sedaj moj mož in s katerim imava čudovitega sinka.
Za starejšega sina je bilo kar težko, saj sva bila zelo dolgo sama in me ni rabil z nikomer deliti, sprememba pa se je zgodila ravno v puberteti.  

(odgovor članu zojči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2007 15:41:51   
lev76
Midva z dojenčico sva ostali sami,ko je imela 4 mesece.Zdaj sva že dobro leto sami in stvari se počasi normalizirajo. Sama ne iščem novega partnerja( pa tudi oni mene neuser posted image ), trenutno mi tako paše.Se želim malo odpočit, kakšno knjigo prebrat in tako,...

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2007 21:25:48   
maša*
jaz sem tud pred kratkim ostala sama s dvema otrokoma. na začetku je bilo malo hudo, ampak sem že prej spoznala da je boljše če ga zapustim, ker nismo bili več družina. službo k sreči imam, malo pa so tudi starši pomagali pri financah.
resne zveze od takrat še nisem mela, ker si hočem vzeti čas zase in za otroke. in mislim da bo kar tako tudi ostalo. user posted image .

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2007 22:38:23   
najina pikica*
jst mam kolegico k je samohranilka....imela moža se ločila,bila kr nekaj časa sama,no sama ne osamlena,vendar svojemu sinku ni predstavljala prjatlov....kr nekaj časa je rabila da je pršla do spoznanja da si ne zasluži bit sama,je pa res,da je pa bila kr izbirčna glede novih partnerjev...najprej je moral sprejeti sinka,šele ko je to začutila mu je (prjatlu) pustila blizu v svoje gnezdece....hvala bogu zelo uspešno,on je sprejel sinka in njo,sine pa njega!user posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?