|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iscedki kot menstruacija v času ovulacije
3.12.2004 21:37:31   
Katja_48
Pozdravljene babike moje.Kako kaj? Jaz imam eno dilemo, ki je ne znam razvozlati.
Že prejšnji mesec mi je zamujala menstruacija 7 dni ampak na mojo žalost se je dobesedno vsipala iz mene.
Sedaj sem v predvideni ovulaciji (mislim, da je že prišel njen konec)ampak imam že tretji dan čudne rjavkaste iscedke.Do menstruacije je še nekaj časa, tako da mi ni nič jasno.
Aja, delamo pa dojenčka vsak drugi dan! ;)
Kaj menite ve?Kaj bi to lahko bilo?

Hvala vam v naprej, lepo se imejte med vikendom.

LP Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Iscedki kot menstruacija v času ovulacije
3.12.2004 21:50:32   
biba77
Vmesni izcedki so lahko odraz hormonskih sprememb v ciklusu (npr. ovulacije); lahko kazejo na hormonsko neravnovesje; lahko pa se pojavijo, ne da bi jih bilo mozno razloziti.
Ce te nic ne pece srbi ali boli in ce ni sveze krvi, te po mojem ne rabi skrbet. Ce pa ti bo M tudi v prihodnje "cudno zamujala", pa le pojdi do svoje G!
Meni je moja takoj pomagala, ko sem povedala, da delamo na :duda:. Moji izcedki so bili posledica horm. neravnovesja in PCO.
Cimprej :modri: ti zelim,
:miska:

(odgovor članu Katja_48)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.