guppy
|
Afnica, super idejo si dala, da se same dodajamo na seznam. Tako nobeni ni treba viseti nad tem. Kar ne upam si napisat, ampak danes smo imeli krasen dan. Tak, kot do sedaj. Namreč, malčka sta že po prihodu iz porodnišnice imela nek ritem na tri ure (podnevi in ponoči), po prvem mesecu pa se je nočno spanje začelo daljšati in sta spala po 5 uric. Do ponedeljka... Ati je šel po očetovskem in svojem dopustu v službo in nekako sumim, da sta morda začutila spremembo. Cel teden je bil KAOS, neprekinjen jok s kakšno urico tišine, nošenje po rokah (česar prej nismo počeli, razen med igro!!), emiren spanec itd. Pomagala mi je teta, pa smo nekako dali čez, ampak sem bila IZČRPANA. Danes sem skoraj cel dan počivala, malčka tako lepo spita, ponoči sta spala 6 ur v kosu. Šli smo se vozičkat, zdaj pa čakam, da se zbudita, da se gremo kopat (to zdaj počneva kar okoli 22h), potem pa tako mirno spančkata, da kar ni res. Moram za vse tole potrkat tok-tok-tok. No, vse to skupaj me je v bistvu spodbudilo, da porihtam seznamček mamic. Ne vem namreč na pamet, kdaj je katera rodila in marsikaterega nicka prej sploh nisem poznala. Včasih pa tako prav pride tolažba so-mamice, da to ni res... zdaj vsaj vem, na koga se obrniti. Časa imam pa ob takih dneh ogromno, tako da z veseljem pokukam sem. cukrček, pri septembrkah sem te pred kratkim spraševala o vašem dnevu, kako ga preživite... se nosite po rokah, igrate, ali spita po hranjenju...? Mi lahko napišeš kaj o tem?
|