|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kostanj
5.10.2007 16:30:47   
MalaPika07
Mene zanima, kako ve pečete kostanj? A ga pečete v ponvi in če ga, v kateri? Ga pečete na plinu, elektriki? Se ga da spečt na steklokeramični plošči?user posted image

_____________________________

Zaspanček Roman... 6.8.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kostanj
5.10.2007 16:36:37   
soncece24
NA plošči ga boš težko spekla, v ponvi pa že lažje. jaz sem si jih zadnjič kar doma spekla v ponvi na štedilniku. Pa so bili zelo dobri, pa še rok nisem imela vseh črnih user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kostanj
5.10.2007 16:39:26   
cindy
Prodajajo posebne ponve za peko kostanja. Jaz ga pecem na gorilniku v ponvi in na dvoriscu

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kostanj
5.10.2007 16:44:32   
Jessy
Jaz pa kar v pečici. Res, da ne diši po dimu, je pa vseeno zelo dober.

Pečem na 240 st. C, okrog 1 ure. Vmes probam!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kostanj
5.10.2007 19:04:51   
ona
Jaz ga pečem kar v tisti ponvi za kostanj z luknjami in na steklokeramični plošči in ni problema,rata prav super!!!

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kostanj
5.10.2007 22:15:13   
Balonchy
Če smem vskočiti...

Imate kako OK varianto - kako ga najhitreje in najbolj enostavno olupiti???

Jaz poznam samo to - ko so kostanji še vroči, jih zavijem v mokro krpo, pustim minutko in to je to. Ne deluje pa vedno najboljše!

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kostanj
5.10.2007 23:01:44   
Jessy
Jaz ga že narežem na čim daljšo zarezo, ki se med peko lepo odpre in se posledično kostanj lepše speče.
Sem pa pred časom tudi sama zavijala v vlažno bombažno krpo. Zdaj pa že nekaj časa samo v časopisni papir zavijem in pustim par minutk, da najhujša vročina poneha. Se zmerom lepo lupijo.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kostanj
6.10.2007 10:18:38   
Anonimen
Kostanj pečemo na dvorišču v posodi z luknjami na ognju. Pred peko ga zarežem počez celega- mora biti čimvečja zareza. Jesti ga je potrebno takoj, ker ko je že mlačen se težje lupi.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kostanj
6.10.2007 14:22:49   
tinkamiška
Men je mož staro teflonaso posodo preluknjal in v tej pečem kostanj na štedilniku. Če je kostan fino pečen, se lepo lupi. Ga pa vedno zavijem v krpo in ga potem jemljemo ven in lupimo.

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kostanj
7.10.2007 11:27:20   
poliloni
Kadar ga peče v stanovanju ga kar v ponvi ali pa v malo debelejši posodi (take črne posode - slovenski proizvod). Kostanj zarežem in ga dam v posodo toliko da prekrije dno, pečem ga pokritega na zmernem ognju (pokritega pa zato, da "zašvica" in da se ne izsuši preveč). Ga pa pečem slabe pol ure - odvisno od debeline kostanja.

Mnjami, ga moram zvečer malo narezat in spečuser posted image


_____________________________

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kostanj
8.10.2007 10:32:05   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz pa kar v pečici. Res, da ne diši po dimu, je pa vseeno zelo dober.

Pečem na 240 st. C, okrog 1 ure. Vmes probam!


Jessy, kostanj pečeš 1 uro user posted image user posted image user posted image . Po 1h bi si zobe polomila user posted image . 30-35 minut je več kot dovolj. Če je droben, malo manj, če je debelejši, potem 35 minut.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?