Anonimen
|
Škoda, čeprav poskusi razumeti tudi njega, da pač nima energije še enkrat vse to skozi dati in da ne bi imel dobrega občutka, če bi bil slab oče, ker pač misli, da dober ne bi mogel več biti. Jaz to razumem, ker sem sama stara 41, imam 5-letnega sina in si niti pod razno ne predstavljam sebe še enkrat z majhnim otrokom. Preprosto nimam energije za majhne otroke in po moje se mora on nekako tako počutiti. Čeprav moškim je vseeno laže malo stran pogledat, mallo zamižat na eno oko, to je res. Pri nas v službi imamo primer, ko ima gospa, ki je kakšno leto ali dve starejša od mene, zdaj dojenčka, doma pa dva odrasla otroka. Sicer res, da ima novega partnerja, ampak otrok kljub temu ni bil načrtovan. V bistvu je mislila, da ne more več zanosit, tako so ji rekli zdravnioki. Pa se je zgodilo in je bila precej časa v šoku. Še do rezultatov amnio se otroka niti malo ni veselila. No, potem je pač nekako sprejela, zdaj pa, ko je punčka stara pol leta, se mi zdi, da kar cveti. Pa punčko ji pazijo vsi, odrasla otroka, mož, njeni starši, v glavnem ta otrok je tako srečen, toliko ljubečih ljudi ima okoli sebe, da se mi zdi, da širijo toliko pozitivne energije, da se jim v glavnem vidi, da so srečni. Ne vem zakaj sem tole njihovo veselje takoj povezala s teboj ... mogoče bi pa tako lahko bilo tud pri vas. Ojej, zdaj ti nisem bila nič kaj preveč v pomoč in tolažbo.
|