|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste ki imate moške z ˝zgodovino˝...
5.10.2007 8:21:52   
Anonimen
Tiste ki imate partnerje, ki so že bili poročeni, vezani, ki so že imeli otroke... Ko sta začela resno hoditi, si je z vami želel ustvariti novo družino? Je upošteval vašo željo, ko ste želele ustvariti družino, ko ste si želele imeti otroke? Si je še želel otroke, čeprav jih je že imel? Če se je izgovarjal, da ga je strah, da...oz iskal izgovore za odlaganje, kako ste ga prepričale, pregovorile? Če ste morale prepričevati, kako ste prepričevale? Na kašen način in kako dolgo je trajalo preden ste si z njim ustvarile družino?
Ali je sploh smiselno prepričevati, ker marsikatera mi reče: če te ima rad potem....
No ne vem.....prosim za vaša mnenja, nasvete.....

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste ki imate moške z ˝zgodovino˝...
5.10.2007 8:33:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je upošteval vašo željo, ko ste želele ustvariti družino, ko ste si želele imeti otroke? 

Otroka si želita dva. In kar si naprej napisala je treba upoštevat za zdravo zvezo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2007 8:44:17   
Anonimen
Ne bi mogla bit z nekom, ki bi ga mogla prepričevat. Sicer pa je že itak skoraj vse zmešano tam zunaj. Pa če je z zgodovino al ne, ločen al samski.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2007 8:44:56   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ne bi mogla bit z nekom, ki bi ga mogla prepričevat. Sicer pa je že itak skoraj vse zmešano tam zunaj. Pa če je z zgodovino al ne, ločen al samski.

No, to se pa ne bi mogla bolj strinjat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2007 9:04:25   
Anonimen
moj ima zgodovino . če želiš me kontaktiraj na zs

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2007 9:10:04   
Anonimen
Izprosila bi si otrokauser posted image

Pa kaj a nimate nič ponosa? A tud prosite ljudi naj vas majo radi? Kako lahko se tako ponižate in prosjačite naj si z vami želi otrok? Itak da ne boste dosegle da si jih bo želel. Mogoče boste edin dosegle da vam bo ustergel zato da vas utiša, pol bomo pa čez kkšno leto spet klanfanje o tem kako se moški spremenijo po rojstvu, pa kako jih nič ne briga za otroke ipd..

Jaz več nč ne razumem tle goruser posted image

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2007 9:31:00   
Anonimen
Vse tiste ki pravite da ne bi mogle biti, pa kako bi ve naredile....., vse to vem....vem kako sem bila jaz ˝pametna˝v situacijah v katerih se še nisem znašla. Tako da tiste ki niste oz niste bile v takšni situaciji, se lahko svojih odgovorov vzdržite. Jaz sprašujem tiste, ki vedo o čem govorijo.

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2007 10:07:19   
Anonimen
Moj je ločen in ima dva otroka od prej. Midva sva se že kmalu začela pogovarjati o otrocih, res pa je
da ima moj na splošno zelo rad otroke.
Zanosila sem po 9 mesecih poznanstva user posted image ! Sedaj imava dva pikeca.
Koliko časa se pa poznata? Tudi to je pomemben podatek, ker če se razumeta se bosta tudi prilagajala drug drugemu - mislim da če imaš nekoga rad , imaš rad tudi njegove želje, ampak za to pa rabiš čas. Recimo pri nama je bilo tako, da je na zečetku on pravil, da ne bi imel hiše, da mu je stanovanje ok, sedaj si pa oba ne predstavljava življenja brez košenja trave, kidanja snega, ... user posted image

Ko začneš življenje z novo osebo, začneš praktično novo življenje na sploh, še posebno, če ima(š) že zgodovino. Samo verjetno to drži, da če te ima rad , bo v njem sigurno zrastla želja imeti otroka s tabo. Kaj pa če je imel ful slabo izkušnjo z bivšo? Dostikrat je tako, da ima ti slabo vest glede prejšnjih otrok , ker mu bivša še vedno teži. Malo razmisli o tem.
Ti se moraš prepričati najprej če ga IMAŠ TI ZARES RADA, če ti je to to in seveda če DOBIVAŠ OD NJEGA TO ENERGIJO ki jo kot ženska potrebuješ.
Če se razumeta in ujameta kot osebnosti, bosta sigurno imela otroke, samo mogoče rabita še čas. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2007 10:10:27   
Anonimen
Če želiš mi lahko pišeš  na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2007 10:42:38   
Anonimen
Mene je zmotila samo beseda "prepričati". Ker ne prenesem ljudi ki druge nekaj prepričujejo.
Take težave se rešujejo z pogovorom, potrpljenjem in sklepanjem kompromisov.
Razumem da želiš otroke, ne razumem pa zakaj želiš otroka z nekom ki si ga ne želi.
Pogovarjajta se o tem, vprašaj ga zakaj je proti, naj pove razloge. Povej mu ti svoje želje in kako ti vidiš vajino prihodnost.
Večina si slej ko prej želi otrok z partnerjem ki ga ljubi. Verjamem da si bo tudi tvoj slej ko prej "premislil". Forsirat stvari pa ni najboljše in lahko naredi več škode kot koristi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2007 11:21:08   
Anonimen
Ja, moj se je bal imeti otroke, ker ima punčko iz prejšnje zveze in je imel nekako slabo vest pred njo, mislil je, da jo bo s tem preveč prizadel.

Sem ga razumela, po drugi strani pa je v meni vendarle rasla želja po otroku, tako da sem začela navijati in navijati in navijati. Malo zahec, malo zares, malo s kregom, pa spet zahec. Pa ne preveč, ne vsak dan, skozi in skozi. Ampak pač na vsake toliko časa, ko me je zagrabilo. No in počasi se je tudi on nekako omehčal, ni se mu to več zdelo tako grozno.

Je pa trajalo to ... no ja, ko sva se spoznala, je bila pinčka stara 5 let, ko se je Tibor rodil, pa 9. Pa če računam, da sem na otroka začela mislit po nenako dveh letih, kar sva bila skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2007 12:20:04   
muška
ima dva otroka od prej, zdaj imava midva dva. Bilo je pa samo po sebi umevno, da bova otroke imela in to sva razčistila že takoj na začetku veze. Si pa jaz želim še enega, on pa pravi, da ima 4 dovolj  , saj mu verjamem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2007 12:21:45   
Anonimen
Moški z Zgodovino??

A je otrok zgodovina?Po mojem je tudi sedanjost ne samo preteklost.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2007 12:41:10   
ema79
Moj ima od prej dva. Ker je 13 let starejši od mene, sem ga že na začetku veze vprašala, če bi še imel kakšnega, ker če ne, bova kr končala, ker jaz brez svojih potomcev ne bom. Me je razumel, da nočem z tem vprašanjem nič slabega, ampak je rekel, da ja, da bi še mel in tako sem po dveh letih veze zanosila! Sam zdej ma pa dovolj.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2007 13:40:30   
Anonimen
Ima zeljo z menoj imet tri otroke. Z bivso zeno ima enega sina, ki zivi pri njemu. Nisem ga v nic prepricevala, ker imava oba zeljo po treh otrocih user posted image  Kdaj bo do nacrtovanja novih clanov prislo, pa se ne veva. Ce bo vse lepo in prav, cez cca 6 let, ko bom jaz koncala fakulteto.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 12:28:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.10.2007 21:53:07   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Moški z Zgodovino??

Evo m2 sva se tega držala. Začneš na novo, ne moreš preteklosti vleči kot kurja čreva skozi življenje. Seveda pa sprejmeš dano situacijo glede na trenutno stanje, ki pa je posledično odraz stanja iz preteklosti.
Za otroke pa se MORATA nujno odločati OBA! Pri nama sva si oba želela ustvariti novo družino vključno z otroci!In nama je uspelo!!!

aja ima pa on od prej 2 otroka, sedaj pa imava tudi mi2 dva. In drugače si sploh ne znam predstavljati. Nekje v prihodnosti pa si šelim še eno pikico pokicouser posted image seveda če bo možiček zauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.10.2007 21:58:25   
BAMBINA_

Moški z Zgodovino??

Ej, dobesedno si mi vzela besede iz ust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.10.2007 9:35:34   
jagoda77
men je moj rekel, da zaradi njega imava lahko kamot kakšnega (on ima poroko in dva otroka za seboj + ločitev user posted image ), odločim naj se pa sama, tko da tle ni problema.

bi pa verjetno takega človeka z zgodovino in če bi bila moja želja po otrocih velika, prvo vprašala, če misli imeti še kakega, če ne bi našla skupne točke, potem ne bi vztrajala v taki vezi

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.10.2007 9:40:12   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Moški z Zgodovino??

Ej, dobesedno si mi vzela besede iz ust.

Pa dejte se haklat no na to besedo... Kao prvo je dala zgodovino v navednice in kao drugo, je samo skrajšala vprašalni stavek, ker lahko bi pa napisala:

moški, ki je že bil v neki resni zvezi in ima iz te zveze že otroke in bla bla bla in potem bi jo rr tim brisal, ker je predolg naslov ...

pa poznamo tudi metafore, prispodobe...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.10.2007 10:40:27   
pikica36
midva imava oba "zgodovino" (on 1 otroka in jaz 2 iz prvega zakona)pa sta dva že skoraj odrasla, ampak midva sva si žela , da se poročiva in imava svoje otroke.
mislim, da če je ljubezen ta prava in skupaj dve pravi osebi, ki sta v bistvo eno, potem to sploh ne bi smelo biti vprašanje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.10.2007 18:52:49   
VERONICA
Moj prvi mož, "brez zgodovine", ni hotel imeti otroke. Moj drugi z dvemi otroci iz prvega zakona je pa bil takoj za.

Drugače seveda da so otroci zgodovina. S tem nobeden ni rekel da niso tudi sedanjost in bodočnost.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.10.2007 10:36:09   
Sophie1
Jaz bi rekla takole. Če sama še ne bi imela otrok, bi vsekakor resno razmislila, če želim nekoga prepričevati in čakati, da se bo odločil imeti otroke z mano... Če pa bi že izpolnila svojo materinsko željo, torej bi bila tudi jaz ženska z "zgodovino", pa vsekakor ne bi vztrajala, da morava imeti še enega skupnega otroka samo zato, da "potrdiva" najino zvezo, temveč bi uživala s temi otroci, ki že so. Itak potrebujejo še več topline in pozornosti zaradi "zgodovinskih" dejstevuser posted image

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......