Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Video elektronska varuška 4.10.2007 12:07:18
|
|
|
|
bina30
|
Jaz imam rok 8.12. in sem se ful zagnala po nakupih. Samo je bil zalogaj kar velik (voziček, sobica....) , ker sva s fantom res morala kupiti vse sama, nisva nič dobila. Hotela sem tudi kupit el. varuško, pa sem pomislila, da bo naš mali prve mesece tako spal v spalnici, ko pa ga bomo začeli navajati na sobico, bom pa kupila varuško. Stanejo kar konkretno čez 100 eur, če hočeš tako z videom. Zakaj pa bi jo ti že sedaj imela? Bo otrok že sam spal?
|
|
|
|
RE: Video elektronska varuška 4.10.2007 12:48:11
|
|
|
|
tikatoka
|
Mi jo imamo zadeva je zelo dobra če otrok spi v svoji postelji. Ko ga dam spat ga vedno gledam na ekrančku kaj se dogaja, kupljeno je pa bilo prek Bolhe. Takole bom rekla zadeva je zelo dobra in uporabna, ampak bi tudi brez nje preživeli.
|
|
|
|
RE: Video elektronska varuška 4.10.2007 20:04:50
|
|
|
|
Lianna
|
In kaj ti bo varuška z videom? Če te skrbi za otroka si kupi angelcare z varuško. Tut če ti gledaš otroka prek videa ne boš ugotovila če bo otrok slučajno nehal dihat. Sploh pa ko otrok spi je čas da si mamica vzame malo počitka, ne pa da vs čas otročka gleda. En kup otrok spi že od prvega dneva v svoji sobici, pa jim nič ne manjka. Starši jih slišijo prek normalne varuške in je vse ok. Da bi pa vs čas gledal na ekranček kaj dela otrok se mi pa trapast zdi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?