|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj boki čist nazaj?
2.10.2007 17:50:03   
mami_miki
Kdaj pa gredo boki čist skupaj...Baje 9 mesecev nosočnost traja 9 odhaja...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj boki čist nazaj?
2.10.2007 19:21:32   
tascha
Ja bo to kr držalo. Toliko časa kot grejo narazen, grejo potem tudi skup.user posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2007 20:07:52   
lukec
Al pa nikoli več user posted image user posted image user posted image !

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2007 20:54:31   
Anonimen
Meni se ni zdelo, da so bili kdaj drugačni.

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2007 21:02:32   
Naja30
Meni se tudi ni zdelo, da bi bili kaj bolj vzunaj user posted image

Sicer pa, če je trajal 9 mesecev, da so šli nazaj, so se zdaj ravno spet začeli širit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2007 21:28:44   
mami_miki
men so šli narazen, ker sem v trebuh že skor ista, kavbojke pa ne grejo gor...najmanjšeuser posted image srednje že grejo, ko pa pred 2 mesecema tud niso šle...

ta pa da nikoli ne grejouser posted image sem že tud slišala

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2007 8:46:41   
Majabo
9 mesecev - bo kar držalo

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2007 21:24:25   
ronja
No, pri meni je bilo bolj 9 tednov kot 9 mesecev... Res pa se nisem pretirano zredila (9 kg) in obožujem športuser posted image in sem še dan pred porodom veselo kolesarila okoli, porod je bil pa normalen, samo dolgo je trajal.

Kile niso hotele nikamor, dokler nisem smela športat, potem je šlo pa ko šus. Skratka po kakih 2 mesecih sem bila približno ista, v boke vsekakor, na pasu imam pa še 1 cm več, ampak ker vsega skup ni veliko (64), se ne sekiram.

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2007 21:43:29   
miškot
ja, ker sm jaz p dveh mesecih (med nosečnostjo sem se zredila za 20 kg) tut že skorej ista, pa kavbojke vseen ne grejo gor. Mi je pa ginekologinja povedala, da zna it, da sploh ne bojo ši nazaj in da niso v starih časih zaman govorili, da porod naredi žensko...

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2007 9:19:21   
Majchi
Meni se zdi, da imam celo rit bolj ploščato. Ne vem no, tista vboklina v križu, če bi me gledal od strani je ful manjša, kot je bila prejuser posted image . Nekaj je sigurno fora v bokih, nekaj pa v tistem, kar je na bokihuser posted image .
Drugače sem 4,5 mesecev po porodu bolj suha kot sem bila pred nosečnostjo, čeprav sem se zredila za 19 kg.
Ampak ta moja rit in boki so pa res zdej mal čudni...user posted image

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2007 18:28:37   
mami_miki
ja,,,meni so tud rekli, da lahko pa, da sploh ne grejo...jaz sem se 11 zredila,,,,zdaj pa težko gre dol še 4...pa tud športam, ampak ni še...pa ne morm tolk hlač novih kupit...najprej sem ene, ko sem pršla iz porodnišnice-zdaj so mi prevelike...ne vem,,,nič mi kaj ne sede..imam spet isto št. skor kot prej,,,ampak širše boke...ja.men je mama rekla, da te po porodu bolj "žensko" nardiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2007 17:10:28   
suky
Nikol ne grejo čist nazaj! Mam že isto kil kot pred nosečnostjo pa ne spravim vseh hlač gor ravno čez boke...user posted image

Otroci so naše največje bogastvo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2007 18:46:30   
mami_miki
ne govori tegauser posted image men grejo zdaj moji boki ful naživce, vsa sem raštelana

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.10.2007 19:07:36   
kety99
Joj jest sem se tud v boke ful razširla, pa že prej sem jih mela! Drugače pa sem jaz zdaj 3 mesece po porodu in spravim večino hlač že nase, ampak čisto vseh pa ne...in če sem iskrena imam občutek, da jih nikdar več ne bom spravila gor...res pa je, da imam še 4kg plusa...no bomo vidl, bo treba še malo počakat!

Neposredna povezava do sporočila: 14
10.10.2007 13:55:41   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

No, pri meni je bilo bolj 9 tednov kot 9 mesecev... Res pa se nisem pretirano zredila (9 kg) in obožujem športuser posted image in sem še dan pred porodom veselo kolesarila okoli, porod je bil pa normalen, samo dolgo je trajal.

Kile niso hotele nikamor, dokler nisem smela športat, potem je šlo pa ko šus. Skratka po kakih 2 mesecih sem bila približno ista, v boke vsekakor, na pasu imam pa še 1 cm več, ampak ker vsega skup ni veliko (64), se ne sekiram.

Pa si potem, ko si se začela ukvarjati s športom, normalno dojila? Ker mene je ravno tega strah user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.10.2007 22:13:54   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa si potem, ko si se začela ukvarjati s športom, normalno dojila? Ker mene je ravno tega strah user posted image
Ja, samo pit je treba več. Kar se pa kil in bokov tiče, pa ni pravila. Jaz vse od prej oblečem nase na rit, samo zgoraj je ostal en fredov obročuser posted image user posted image user posted image  Mimogrede, fajn imeuser posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2007 20:31:46   
mami_miki
ja,,,jaz še tud 4 kg....te pa nikamor ne grejouser posted image

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.10.2007 14:29:58   
nežek
jest sm po enem tednu izguila vse kg, zdaj po 6mesecih po porudu pa mam clo 3kg manj kot prej. Po 14 dneh sem loh oblekla stare kavbojke - kolk sm se dobro počutila!!! Zdj so mi pa še clo najbolj ozke kavbojke ohlabne. Skupaj sem se zredila cca 12 kg. Ni kaj, tamala vse pobere user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
13.10.2007 11:59:28   
urskas
meni so šli po prvem porodu kar hitro nazaj (cca 2-3mesece), Drugič pa približno 7 mesecev. No malo moram še shujšat,da bom nase spravila ta stare kavbojke...

(odgovor članu nežek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?