|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice
1.10.2007 21:30:18   
kepica
Hojla, punce!

Sem že iskala z iskalnikom, pa nisem našla odgovora na moje vprašanje. Zanima me, kje delajo teste, ki pokažejo, če si že prebolel norice, koliko časa je za čakat in koliko časa po tem testu ne smeš zanosit?
Nekje sem slišala, da to delajo na infekcijski kliniki v LJuser posted image  Ali je možno ta pregled opraviti tudi na Golniku ali Jesenicahuser posted image
Prosim za kakšen podatek.

Hvala
lp,kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice
1.10.2007 21:42:12   
Maxica
TUKAJ poglej, imaš polno zadetkov na to temo, morda si boš lahko kaj pomagala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2007 11:10:23   
kepica
Hvala za namig. Bom počekirala.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2007 11:12:05   
Anonimen
Moja prijateljica je nosila dvojčke in njena hčerkica je imela rdečke. Rekla sem ji da mora nujno oditi na pregled, ker rdečke uničijo plod. In res je bilo tako, morajo je splaviti v 4.mesecu.
Tudi moja mami je pred mano nosila dvojčke in je imela moja sestra takrat slučajno rdečke in je šla na pregled in sta imela oba otročka hude anomalije in je morala splaviti v 4. mesecu.

Rdečke ne škodijo tebi, nosečnici, ampaK otročku, ki se lahko rodi s hudimi anomalijami.

Tako da, rdečkam ki jih imajo drugi otroci se jih je potrebno NUJNO IZOGIBAT!!!

Pozdrav,
Vesna

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2007 13:48:52   
N _ B
Mogoče ti bo to v pomoč.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4068356,4069005#msg-4069005

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2007 7:07:39   
kepica
To sem iskalauser posted image  Hvala

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......