|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem se prištulila k vam ....
2.12.2004 12:49:39   
Neža81
Dan babike!

Jaz sem se kar pritihotapila k vam iz sobe Zanositev, ovulacija. Ker ste bodoče mamice in imate izkušnje z zanositviho, bi vas nekaj vprašala. Menstruacija mi zamuja 3 dni in še mi nikol prej ni zamujala. Zdaj je to moj 3 poskus pr:duda:. Tester CB mi kaže negativno. Je bilo pri kateri izmed vas tudi tako in je na koncu vseen bila noseča? Mene že en teden fuuuuuul prsi bolijo. Mogoče tudi zaradi bližajoče M.

Prosim, če mi daste nekajizkušenj.

Želim vam čim lepšo nosečnost"

Hvala :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.12.2004 12:52:27   
Vrtnica1
Hja, moji znanki je pa res Cbb pokazal negativno in je na UZ pokazalo nosečnost :zmeden:
Na tem svetu je seveda vse mogoče, čeprav naj bi bil CB načeloma pa res zelo zanesljiv.
No, pa upajmo, da se je pri tebi zmotil ;)
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2004 12:54:28   
Neža81
Ma v sobi Zanositev mamo že prav klub Zamujanja menstruacij. Polno babik nas je, ki nam M zamuja, test pa kaže negativno.
Seveda pa upamo na najlepše.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2004 12:57:03   
barby*
Držimo pesti, da se je CB zmotil...

Če :hudicek: še nekaj časa ne bo, najbolje da ponoviš test, če ne bo pokazal:modri: in če:hudicek: še ne bo, se naroči na pregled..
Srečno, držim pesti!!!

pa pa
barby:metulj: in :duda:23t4d

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2004 13:10:12   
deily
Tudi pri menije CB pokazal negativno pa sem vseeno sedaj :nosecka:. Dokler ni M :hudicek: je upanje

LP Deily in :duda:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2004 13:40:03   
ery
ojla...

Neža81 pa sva zgleda kar obe mal v ta forum pokukali. Je treba, da izveš še kaj drugega..

Mene so tudi prsi kar naenkrat začele bolet, ker me nikdar prej niso! Tudi pri M ne. :)

Kolk časa pa ponavadi bolijo?

Pa zaspana sem tudi ves čas in bi hodila najraje že ob 20h spat, včasih sem zdržala do polnoči med tednom.

A to so potem res te tipični znaki?

:metulj::)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?