|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok in kreganje med starši
2.12.2004 11:56:16   
kattja
Včeraj sva se z možem:hudicek: pač skregala:grrr:, nič hujšega. Težava pa je v tem, da je bil prisoten kreganju tudi moj zlati piškotek :angel::duda:( 15 mesečni sinček - moja sreča, veselje in ljubezen ). Ustrašil se je in začel neutolažljivo in neobičajno jokati:((. Takoj sem odnehala in ga odnesla v sobico ter ga pomirila. Vendar si ne morem in nemorem zbrisati iz glave tistega pogleda in drugačnega joka. Občutek imam kot da sem naredila nekaj najbolj groznega in nimam nobene možnosti, da bi ta dogodek zbrisala. Z možem sva se že pomenila in sporazumela, ampak kako naj vem kaj je doživel moj sonček,kako naj mu razložim, da ni bilo nič hudega. Ful sem žalostna, polna kesanja in sramu:(.
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.12.2004 13:08:12   
limaš
če se le da se izogibajte takih situacij pred otročkom, drugače pa mu boš pri tej starosti težko razložila kaj je bilo, sicer se pa čez par tednov tega ne bo več spomnil:bravo:, v kolikor te stvari niso stalnica:((
:rozica:...čim več stiskanja in lubčkanja...:rozica:

(odgovor članu kattja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2004 13:09:48   
Lunca1
Enkrat sem gledala en prispevek na to temo, pa je bilo rečeno da je problem v tem ker otrok vidi samo prepir, sprave pa dostikrat ne. tako on v bistvu ne ve da je spet vse ok. Se je treba očitno tudi pobotat pred njim.

lp Lunca

(odgovor članu kattja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2004 20:38:26   
sonja-10
Tako je kot pravi Lunca, pobotat se morata pred njim. Vedno ne bo šlo brez prepirov (seveda ne grobih), otroci zelo čutijo napetost med staršema, še huje je, če nekdo vedno odhaja, da se ne bi prepirali. "Pošten" prepir in potem sprava, pa otroku ne bo škodil, če ne bo vsak dan na tapeti. V družini, ki otroku daje dovolj ljubezni in se otrok počuti varno, kakšen prepir ne bo pustil posledic. Bo pa otrok prizadet, če se starša nimata več rada, če se ne spoštujeta in če med njima ni več ljubezni, pa čeprav ne pade niti en prepir.
Na ljubezen!
Varja

(odgovor članu kattja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2004 22:37:05   
Anja167
Meni se tudi zdi, da včasih lahko kakšna trša beseda pade, saj ne moremo biti vedno tiho in nasmejani in dobre volje. Pomembno pa je, da potem pride tudi do pobotanja, da otrok vidi, da pač je lahko vsak kdaj slabe volje oz. forsira svoje želje, pa da se potem prilagodi drugemu in ga ima kljub temu, da ni vse po njegovem, še vedno rad.

(odgovor članu kattja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2004 22:55:21   
mnjam
Ne sekiraj se, kar je pač je. Če pa gledaš iz dobre strani, si se vsaj naučila, da se pred otrokom ni dobro kregati.

(odgovor članu kattja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?