|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čez mejo
2.12.2004 9:32:48   
sonček2*
Kako gredo lahko čez mejo otroci....ali je dovolj kakšen rojstni list al kako. Jst mam samo osebno, Taja bo stara dva meseca, a mora met že zdej osebno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čez mejo
2.12.2004 9:35:31   
Anonimen
Pozdrav!1Taji naredi osbno pa ne bo problemov.NašTimi je bil star en mesec ko jo je že imel.Vsi morajo sedaj po novem imeti osebne!!!
Neva:morje:

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   čez mejo
2.12.2004 9:35:41   
Lenny
Osebno morajo imeti, kolikor jaz vem.
Lp

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čez mejo
2.12.2004 9:35:59   
Teni_
Mislim, da mora imet osebno. Mi smo ji dali delat osebno, ko je bila stara 2 meseca.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čez mejo
2.12.2004 9:38:38   
tana 1
Za čez mejo rabiš osebno, brez tega ne bo šlo, (Hrvaška, Avstrija,Italija,...), razen če greste kam drugam izven EU ,pa pasoš. Če se pa ne piše tako kot ti, je pa dobro da imaš sabo rojstni list, ker vem da so ga že zahtevali. Čeprav mislim, da ne bi smeli.
V glavnem , če imaš osebno je dovolj.
Lp:nosecka:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čez mejo
2.12.2004 9:39:49   
mnjam
Nujno rabijo osebno. Moj:duda: je bil star 3 tedne, ko smo šli na morje, pa je rabil osebno. Samo še opozorilo: ko greš zaprositi za osebno rabiš rojstni list in sliko malega: sam pazi na sliki mora tvoj mali imeti odprte oči:love:: mi smo imeli kr probleme priti do tega, ker je v tistem času moj mali samo spal:zaspan: al se pa drl:((, tko da je bila cela znanost ga ujeti ob pravem trenutku. Pa še to: osebno dobiš čez en teden ko jo zaprosiš, tako da ne odlašaj predolgo. Pa srečno:morje:!

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čez mejo
2.12.2004 9:41:59   
Lunca1
Ojla!

To z rojstnim listom pri neporočenih je men tako mem. Kot da ne bi prej 9 mesecev nosil te pikice v trebuhu, potem pa še skoz skrbel za dojenčka:(. Se pa menda to na meji dogaja. Kako jih pa slikate? Menda znajo bit tukaj tud problemi.

Lp Lunca

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čez mejo
2.12.2004 9:49:00   
Anonimen
Ja, Lunca, jaz sem mu med drugim tudi zaradi tega dala kar oba priimka. Da ne bom moigla še povsod dokazovati, da sem otrokova mama, bi se mi res kar zamalo zdelo. Fotografi ti pa povejo, kako moraš držati otroka, da ga slikajo. Tudi jaz nisem vedela, kako bomo pri enem mesecu to izvedli, ker je tudi večinoma samo spal. Pa je bil že tako firbčen, da je skozi gledal v fotoaparat, kamorkoli so ga postavili. Izgleda pa nekako tako, da se z otrokom vsedeš na tisti stolček, si ga posadiš na stegno tako, da je v za njim stena in ne ti. Seveda mu z eno roko podpiraš glavo, z drugo pa ga držiš spredaj za prsi, potem pa te roke zretuširajo. Itak ti vse fotograf pove, kako in kaj. Je pa res brez veze ta cirkus s slikami otrok v osebni. Kot da se tisti policaji tam kaj na dojenčke razumejo. Po mojem bi bila lahko slika čisto drugega otroka, pa gotovo ne bi vedeli.

Ampak zdaj se pa začni pripravljati za porodnišnico. Stava je stava, ha, ha.

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   čez mejo
2.12.2004 9:57:08   
viva
Mi smo naši :duda: dali delat osebno ko je bila stara 1 mesec. Imel smo pa tud problem glede slikanja, ker je mala vsakič, ko smo prišli do fotografa spala. Potem je pa rekel fotograf naj jo doma slikamo tako da bo imela oči odprte, sliko prinesemo tja, oni pa bodo potem še ozadje in velikost prilagodili.Pol je bilo pa čist enostavno.

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čez mejo
2.12.2004 10:03:37   
Anonimen
Aja, Viva, no, potem so pa malo bolj fleksibilni ratali. Ko pa imamo take blesave zakone, da se jih potem takole prilagaja.

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   čez mejo
2.12.2004 11:34:47   
dory
Rabis samo osebno pa Tajino dobro voljo :)...vse ostalo je brez problema :)

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   čez mejo
2.12.2004 14:43:55   
Lunca1
Teja, samo Maj ima najbrž tvoj priimek. Če sta različna pa menda radi komplicirajo.

Lp lunca

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   čez mejo
2.12.2004 20:43:59   
NinaŠ
Ja ta osebna, ki jo narediš ko je otrok star 1 mesec potem velja 5 let?!... ... joj kako si bo takrat še podoben! LP

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   čez mejo
2.12.2004 20:59:34   
Ezi
Ja, celih 5 let velja osebna:zmeden: Potem ne bo več pomembno ali ima oči zaprte ali ne. Nejc si že sedaj ni več podoben, kaj bo takrat:zmeden2: Tudi pri nas je tako, da se Nejc drugače piše kot jaz, pa priznam, da mi je včasih prav zoprno:grrr:
Že ko kličem zdravnika, najprej se predstavim, potem pa moram povedati, da se Nejc drugače piše, na meji sprašujejo čigav je otrok, včasih mene pokličejo po Nejčevem priimku ... kr neki:zmeden:

Oči se pa še kar gluhega dela ...:grrr::grrr:
No, hotela sem povedati, da imam jaz vedno še rojstni slist s seboj, ko gremo čez mejo (če očeta ni z nama).

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   čez mejo
3.12.2004 11:19:11   
kimi
7OOOsit je potni list+1000sit slike. Otrok pa lahko potni list uporablja do 2 leta starosti

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?