|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Im so happy...
2.12.2004 9:27:02   
leah
Punce ne vem kaj se je zgodilo ampak jaz kar sama sebi ne morem verjeti...
Mogoče se katera spomni mojih depresivnih dni,ko sem se priključila temu forumu,to je bil nekako moj peti mesec nosečnosti, v katerem sem tudi šele izvedela,da sem:nosecka:
Kak mesec me je tako "metalo",skoz sem jnokala in se spoloh nisem mogla sprijaznit s tem, da bom dobila otroka.Pomislila sem tudi na najhujše...
Potem pa...mislim,da se je klik zgodil,ko sem zadnji vikend v oktobru preležala v bolnišnici zaradi krča,(v postojnski porodnišnici)kjer so me dali prvič na CTG...in sem tako 15 min poslušala srčka in izvedela za spol.
Ne vem ne znam razložit iz totalne depresije, samopomilovanja itd.sem se zaljubila v svoje stanje, v otročka v sebi, ki sem ga vsak dan bolj čutil.In...joj,zdajle me kar razganja...ja vesela sem full, da bova mojim dragim postala starša,imava že vse.posteljico, oblekce,voziček...
:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Im so happy...
2.12.2004 9:34:16   
leah
...nekaj mi je zaštekalo s črkami....:ups:No vglanm hotela sem povedati še to, da razmišljam čisto drugačee,ponosna sem na svojga bušija,odločila sem se da bom dojila(čeprav za to včasih še slišat nisem mogla)
Skratka močan obrat....Zdaj me do moje :roza:loči še en slab mesec, potem bo pa veselo....

ja malo moram pa še pojamrat...moram:(V tem veselem mesecu pa nekako umira moja stara mama.Čeprav smo seveda vedeli, da je zelo bolna in so jo zdravniki pač pustili samo še počivat, je kar šok...takole ravno zdaj-akutna odpoved ledvic in pa polno telo metastaz.Sranje vglavnm.Jaz te stvari sicer jemljem kot nekaj naravnega,valda mi je hudo, še bolj hudo je moji mami, njenmu možu,ko lahko samo še čakamo kaj bo.
Pa ravno zdaj ko so prazniki in ko sem jaz tako vesela....ahhhh...ne vem.Se kar malo krivo počutim,ko..pač ne morem jokat in se sekirat.NO sej se,,,,ampak tako pač je,sem se s tem že takoj sprijaznil.

Ok dovolj:zmeden2:Hvala ker ste me prenašale v temle postu,pa uživajte današnji dan!!!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Im so happy...
2.12.2004 9:45:24   
kofetek2010
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ZATE IN TVOJO BEBICO, IN SAMO TAKO NAPREJ! Glede stare mame, pa je tako, kot sama razmišljaš, vsak od nas še pride na vrsto in stara mama je sigurno imela lepo in polno življenje, bolezen ji pa vsekakor ni naklonjena in zaradi nje zelo trpi. Ampak ti ne moreš nič drugega kot to, da sočusvtuješ in jasno je, da se kljub temu veseliš bitjeca, ki prihaja.
lp
jana73

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Im so happy...
2.12.2004 9:48:02   
spacey
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Leah, jst sm tako ponosna nate in kar tako naprej. Želim ti čimkrajši zadnji mesec, da boš lahko čimprej uživala v tvojih sanjah. 9nebesa

Uživej in deli to tvojo radost še naprej z nami. 9nebesa

Lep dan še naprej... :rozica::rozica::rozica:
:nosecka:Petra in :duda:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Im so happy...
2.12.2004 10:00:20   
Anonimen
Bravo leah, res sem vesela zate. Bodi čim bolj srečna. Boš videla, življenje je lahko še lepše. Ko bosta dobila :duda:! Nič ni lepšega kot to, da slišiš, da je nek otroček zaželjen.
Res, :bravo::bravo::bravo: za mamico !!!

Za tvojo staro mamo pa upam, da bo predvsem zanjo čim lažje.
Za vas bo tako ali tako hudo. Ampak s tvojo voljo sedaj hvala bogu otročiček ne bo tega občutil.

še ankrat :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!!

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Im so happy...
2.12.2004 10:00:53   
Soncnica
Ful Super!!! Vesela sem zate,ker vem kako božanski je občutek, ko poslušaš srček svoje/ga:duda:.

:):):)

Sončnica

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Im so happy...
2.12.2004 10:01:59   
Soncnica
Žal mi je za tvojo staro mamo!:(

S.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Im so happy...
2.12.2004 10:18:22   
tiha
Joj, leah, jaz sem tud ful ponosna na svoj buši....9nebesa9nebesa
Čeprav me nekateri postrani gledajo, ker imam že dva mulčka...mah, folk je tako čuden....
Mater, kako hitro se približuje 7. januar....Upam, da bo moja :roza: :duda: počakala še en mesec na varnem in toplem.
Naslednji teden imam spet UZ v Lj. porodnišnici, ker ima moja :duda: malo premalo plodovnice, upam, da bo vse v redu.

Lep pozdravček in uživaj s svojim trebuščkom :rozica::rozica::rozica::rozica:

Tiha 35t

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Im so happy...
2.12.2004 10:18:26   
mnjam
Lepo:bravo:, boš videla, kako je svet lepši:rozica:, ko je pri tebi štruca:duda:!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Im so happy...
2.12.2004 10:55:13   
Gina
:)Vesela sem zate!:)

:duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Im so happy...
2.12.2004 11:57:42   
beba76
Sem prav vesela, da si se spravila "v red" in se veseliš svoje :duda:.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Za staro mamo te pa čisto razumem, saj je mojemu prejšnji vikend tudi umrla babica in ni bilo prav nič lahko...tudi meni ne, pa sem jo komaj poznala. Pa me zaradi mirivanja niti na pogreb in pogledat omo ni pustil. Rekel je, da moramo skrbeti za žive, da bo z njimi vse v redu, mrtvim se itak ne da več pomagati... Mogoče je slišati malo kruto, je pa čisto res.

Misli na svojo bebiko in uživaj še te zadnje dni z bušijom!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Im so happy...
2.12.2004 12:10:50   
bivka
Jupi!
:sloncek: :bravo: :sloncek: :bravo:
LP,B

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Im so happy...
2.12.2004 12:42:03   
barby*
Super da si končno začela uživat v nosečnosti:bravo::bravo::bravo:

Babici pa žal ne moreš nič pomagat:zmeden: Zdaj je tvoja pikica najpomembnejša...babi bo pa itak vedno v tvojem srčku...

Drži se!

pa pa
barby:metulj: in:love:23t4d

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Im so happy...
2.12.2004 12:43:56   
majča
Leah, drži se, ne bodi žalostna, zdaj moraš biti močna za svojo pikico.....

Vem, kako ti je..... pazi nase!!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Im so happy...
2.12.2004 14:00:26   
piščanc
čestitam, za preobrat, mislim da moramo ravno zato imeti ljudje 9 mesecev nosečnosti - da se psihično pripravimo

moje sožalje za babico, iz izkušenj pa vem, da je za njo to odrešitev. ona trpi zdaj, znanci pa potem.

čimbolj si jo vtisni v spomin.

lp, nina

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Im so happy...
2.12.2004 17:38:03   
leah
Joj, ste zlate.Hvala...mogoče se sliši smešno, ampak že zdaj se mi po glavi motajo misli o tem ali bi imela še enega,sevega potem kasneje:)-:)-:)-Sama sebi sem smešna.
Moj dragi seveda že sedaj navija za enega,tako da....
No ja hiti-počasi.je pa lepo.
Tiha,tudi jaz imam rok tam okoli 9.januarja, tako, da zdaj še zadnji mesec uživam v brcanju in kolcanju.
Drugače pa vseeno komaj čakam, da se moje telo postavi v normalno stanje, saj me zadnje dni muči visok krvni pritisk, tako, da moram vsak drug dan v ZD,pa skoz počivat-jst bi pa tolk kej delala, še posebej zdaj, ko sva z dragim kupila novo dnevo-spalnico,včeraj je tako mogel sam v Ikeo, čeprav sem si full želela.

No pa, da se še malo pohvali...a lohk?
Sva kar nabavla pomivalni in pa sušilni stroj, tako kot ste mi svetovale-juhej.

Ej punce,se tipkamo...

Lubčka vsem:sloncek:9nebesa

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Im so happy...
3.12.2004 10:11:53   
mei
No, vem da ti je hudo za staro mamo, vednar pa si zamisli, da boljšega angelčka za tvojo pikico ne bi mogla najti.
Ona je pač odšla in s tem pustila praznino, ki pa jo bo tvoja pikica kmalu zapolnila.
Stara mama bo pa najbolši angel varuh.
Meni je to moj nono, ki je umrl ko sem imela 3 mesece in povem ti, da ga vedno čutim pri sebi.
To je v tolažbo meni in vsem, ki so ga poznali.

lp
mei

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?