Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nočno zbujanje in novi album 1.12.2004 22:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pogledala, lepe slikice in fleten fantek. Kar pa se zbujanja tiče, lahko je faza, ko otrok naredi preskok v razvoju in ga to zmede, lahko pa so mogoče že zobki.
|
|
|
|
nočno zbujanje in novi album 1.12.2004 23:25:37
|
|
|
|
Anaelisa
|
Ojla! Slikice bom pogledala z veseljem, naj ti pa napišem, da se je moja Katarina začela tudi zbujati na eno ali pa na dve uri, ko je dopolnila 4 mesece! Sem najprej mislila, da mi zmanjkuje mleka, ampak je očitno res skok v rasti, enostavno sem jo podojila, vsakič ko je zacmevkala. Se je včasih zgodilo, da sem se ponoči zbudila po dveh urah, ko sem jo imela še pri sebi, jaz še na pol slečena od zadnjega dojenja, pa sem jo samo zamenjala na drugo stran in ... ponovi vajo. Malo sem bila zaspana, vendar se je s časoma to umirilo, sedaj je "samo" trikrat na noč! Zdaj moraš malo stisniti zobe, pa bo! Lahko noč!
|
|
|
|
nočno zbujanje in novi album 1.12.2004 23:38:19
|
|
|
|
Anaelisa
|
Slikce so fejst fletne, mali sploh ni tako mali, je kar "or´nk" korenjak!:bravo:
|
|
|
|
nočno zbujanje in novi album 2.12.2004 8:01:39
|
|
|
|
india
|
Lepe slikce, mali je pa zelo veelik in korenjaški fant, če pa se ponoči zbuja,pa ni nujno, da bo to dolgo držalo. mi smo imeli obdobje, ko se je zbujal na pol ure, vendar je to trajalo 1 teden...pa se je umirlo.Saj bo, verjetno ga kaj muči. Lp, Miška:miska:
|
|
|
|
nočno zbujanje in novi album 2.12.2004 8:04:36
|
|
|
|
dory
|
Uau kaksen fejt fant... Glede zbujanja pa ti ne znam dati nobenega pametnega nasveta,saj se mi pri 7 mesecih se vedno zbujamo in nobena stvar nam ne pomaga kaj dosti,le nocna telovadba :)
|
|
|
|
nočno zbujanje in novi album 2.12.2004 8:12:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Hvala punce, danes je bilo že malo bolje z zbujanjem. Zgleda, da bo to prehodna zadeva, če ne, bomo pač malo zobe stisnili:).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?