|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno-LUČKA IZ IKE-E!!!!
27.9.2007 20:00:54   
NADA79
POZDRAVLJENE!

A gre katera mogoče v Ike-o. Nujno bi rabila tole lučko iz Ike-e! Saj bi samam šla pa trenutno ne rabim ničesar drugega kot te lučke. Sem ravno pri opremljanju otroške sobice, pa mi manjka samo še tole. Se preganjam iz trgovnie v trvino pa ne najdem ničesar kar bi mi ustrezalo, ta mi je pa tako všeč. Sem že hotela naročiti po internetu pa se ne da. Lepo prosim, če mi katera naredi uslugo...Cena je 3,99€. 

TASSA NATT Wandleuchte
Fenster schliessen

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujno-LUČKA IZ IKE-E!!!!
28.9.2007 10:52:59   
AnaMaria
Jaz se bom jutri res nahajala blizu Ike-e, tako da lahko pogledam, če bom imela čas.

Iz kje si drugače?

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 16:38:47   
NADA79
Sem iz Celja. Res bi ti bila hvaležna...Javi mi na ZS!

(odgovor članu AnaMaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 16:45:16   
Udb
PA si jo že videla v živo? JAz sem bila gor prejšnji teden in mi ni bila preveč všeč.

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 18:30:16   
NADA79
Ne nisem je videla uživo. Rada bi samo imela nekaj svetlobe nad previjalno mizo...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 22:48:37   
bina30
Tudi jaz sem jo v sredo videla in je res "taka boga" lucka. Midva sva kupila tako veliko sonce http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00072884
za na steno in eno stoječo svetilko, ko jo bom imela ob previjalni komodi.
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40097095

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2007 10:30:25   
NADA79
Ja je tudi tvoje lučke so lepe, ampak jaz rabim eno z medlo svetlobo in bi bla ta ravno pravšnja!

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?