|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bučke
27.9.2007 14:47:18   
mamci
kako in s čim (priloga) pripravljate bučke za user posted image ?

hvala

Otrok raste od mleka in hvale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bučke
27.9.2007 14:50:27   
Anonimen
s pirejem aja bučke pa v omaki (mal čebule popražim, čez bučke vržem popražim mal začinim pa kisla smetna not mnjam)

(odgovor članu mamci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 18:18:38   
Naja30
Bučke grejo z vsako zelenjavo.
Jaz delam npr. tudi s polento, makaroni, pa krompirjem, rižem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 19:01:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 21:57:49   
zelva
A ko ste začele uvajat ste dale bučke samostojne al ste takoj mešale z že kako sprobano zelenjavo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 22:05:13   
ninabr
Vsako novo živilo, ki sem ga uvajala sem mu dala trikrat samostojno nato pa sem začela mešat s tistim, kar je že probal.

(odgovor članu zelva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 12:30:07   
hariba
Jaz sem mu jih prvič ijn drugič dala samostojne zmiksane z dodatkom mojega mleka, nasleddnjič sem dodala še krompir, pa potem tudi cvetačo. zadnjič sem pa ji naredila rižotgo z bučkami.

(odgovor članu ninabr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2007 20:34:27   
Anonimen
ravno danes sem na tem forumu dobila en fajn recept za bučke, sem skuhala, malce priredila po svoje , pa je blo naši user posted image  zeloooooooo dobro.
prepražiš malce čebulce in čist malo česna, naribaš na rezance malo korenja in malo bučk, jaz sem solila in dodala kumino, malce zdušiš, doliješ vodo, potem pa lahko dodaš ali pa ne malce riža, na koncu pa še malce polente, da se stvar zgosti.
naši je blo njamssiiuser posted image
zdaj pa lahko kako sestavino odvzameš ali pa dodaš.....

(odgovor članu mamci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2007 22:17:24   
zelva
Mene ta bučka malo matra, nikakor se nemorem znebiti "nitk"! Že dvakrat sem jo kuhala in obakrat nitkasta tako da si ne upam jo dam mojmu user posted image , da se mu kje ne zatakne ker sva šele na začetku uvajanja! S čim ste jo ve miksale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2007 22:44:53   
Anonimen
S krompirjem, s polento, z rižem, s pšeničnim zdrobom, z ostalo zelenjavo, z jabolkom,...

(odgovor članu zelva)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2007 9:25:59   
Anonimen
zelva  - ne vem kakšne nitke te mantrajo . no, je pa res, da je naša user posted image  stara že šest mesecev, pa ji že kar nekaj časa dajem GH. in hrane nisem nikoli čist do gladkega miksala (razen jabolčne čežane, ki jo naša user posted image zeeeellloooo obožuje). ostalo, pa ji kar z vilico nadručkam (zelenjavne juhice,...)
no, bučko pa najprej naribam na ribež (na onega, ki je štirikoten in lahko naribaš na rezančke), in dam dušit. naša obožuje bučke....user posted image

(odgovor članu zelva)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.