Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečine v trebuhu - 24 t 1.12.2004 21:25:36
|
|
|
|
nanav
|
Pozdravljena! Sem tudi v 24t in sem imela pred dvema tednoma precej bolec trebuh, ampak ce sem natancna bolj spodnji del trebuha. Otrocicka nosim namrec precej nizko, tako da mislim, da zaradi tega. Bolecina je trajala kake tri -stiri dni, potem pa je bilo bolje. Predvidevam, da bo tudi pri tebi bolecina prenehala - gre verjetno za raztezanje trebusnih misic. Ce pa bi to trajalo vec kot teden dni, pa le pojdi do ginekologa. Imas ze velik trebuscek? Moj je se vedno precej majhen.;) Ciao
|
|
|
|
Bolečine v trebuhu - 24 t 1.12.2004 21:46:43
|
|
|
|
Soncnica
|
Nanav, hvala za nasvet! Tudi jaz imam bolj majhen trebušček, ker naj bi :duda: nosila bolj zadaj. Ampak glede na to, da smo že v 6 mesecu, bi tudi ta del telesa začel malo bolj rasti...:) lp S.
|
|
|
|
Bolečine v trebuhu - 24 t 2.12.2004 7:34:12
|
|
|
|
barby*
|
Ojla:zajcek: Tud mi smo v 24. tednu...bolečin hvalabogu nimam, buši je pa fullll velik...že nakaj časa...Zato sem že pošteno okorna:ups:, tako da uživajta dokler sta še "vitki", potem se bo mnogo težje sklanjat (zavezovat čevlje:zmeden: ), se obračat, tudi v avtu... Torej uživajta v gibčnosti pa seveda čim manj bolečin in krčkov:rozica: pozdravček pa pa barby:metulj:
|
|
|
|
Bolečine v trebuhu - 24 t 2.12.2004 7:50:34
|
|
|
|
Dolina
|
Jutro :nosecka:, soncnica, glih si mi temo vzela...:)-:)- Mene namreč od včeraj zvečer tudi boli trebušček, samo čist spodnji del in če sem pri miru je ok, ko vstanem, se vsedem, al kaj podobnega, me pa zaboli. pa ni špikanje, ampak bolj, joj sej ne znam razložit... sem pa v 27t. :((:(( Punce, a je še katero kej bolel? Danes mi je sicer boljše, ampak ni pa bolečina čist izginila. Mal me skrbi no... Soncnica, pa te cel trebušček boli al samo en del? Upam, da si dons že boljš. :rozica: lp, Dolina
|
|
|
|
Bolečine v trebuhu - 24 t 2.12.2004 9:16:48
|
|
|
|
jagoda12
|
Halo Dolina, sem videla, da imava PRD precej blizu (jaz 2.3), če si iz Lj, se bova mogoče še videli.... V glavnem, mene tudi včasih boli trebušček, pa ne prav boli, tak težak se mi zdi, napet. To sem opazila še posebej takrat, ko se čez dan preveč naprezam, prehitro hodim na sprehodu s psom itd. Nekajkrat mi je trebuh tudi otrdel, pa je G rekla, da to ni nič strašnega, dokler ni prepogosto. Pomaga pa počitek v vodoravnem položaju in magnezijeve tablete. Kdaj se pa pri tebi pojavlja bolečina? Kar tako zvečer ali če si zelo utrujena? LP Jagoda12
|
|
|
|
Bolečine v trebuhu - 24 t 2.12.2004 9:35:05
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Dolina, bolel me je cel trebuh, ampak vceraj sem klicala v Leonišče na svetovanje in so mi rekli naj vzamem Buscopan proti krčem, danes pa je veliko boljše. Upam, da so bolečine izginile tudi pri tebi :miska: Barby, se strinjam, da je bolj praktično imeti majhen trebušček :), ampak vseeno priznam, da ti kar malce zavidam :):) (jaz si želim imeti velik trebušček in komaj čakam, da bo malo zrasel) Cartajte se in pobožajte bušije Sončnica:sloncek:
|
|
|
|
Bolečine v trebuhu - 24 t 2.12.2004 13:10:00
|
|
|
|
Dolina
|
Jagoda12, saj jaz imam rok 2.3. (ker sem se v prvo zmotila za en dan, pa v Lj grem rodit). Bolečinapa pride, kadar se ji zazdi. Zdej je sicer že malo boljše - sem šla vseeno ven na sprehod s :kuza: ker me že dva dni ful ritka boli (preveč sedim in poležavam). Mene ponavadi boli samo en del trebuha (al čist spodaj al pa čist desno), sem tud moji G omenila na zadnjem pregledu, pa tud pravi, da če se gibam, potem je normalno, da me kej boli. če bi pa ležala in nič delala pa bi me bolelo, potem pa ne bi blo glih fajn. No, če bi me vedno bolj bolel, bi itak šla kar v porodnišnico. Držim pesti, da bo čist nehal. ;) Joj, men so rekli, da imam precej velik trebušček - vsaj glede na trajanje nosečnosti.... :zmeden: Madona, kaj še pride, če sem že zdej tolk okrogla. :)- Trebušček pa res moti pri oblačenju in obuvanju... je pa ekstra lep in prav paše. :bravo: :nosecka: lepo se mejte, pa čim manj bolečin... :rozica::rozica: lp, Dolina
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?