|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Etis nape
26.9.2007 12:02:29   
Strawberrie Cherrie
Pozna katera znamko Etis? Prodajalec je rekel, da imajo odlične nape, osebno pa ne poznam niti enega, ki bi jo dejansko imel. Saj veste - zaupati prodajalcemuser posted image user posted image
Zanimam se za kaminsko 90 s halogensko lučko. Ima katera kakšne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Etis nape
26.9.2007 12:04:23   
Strawberrie Cherrie
Napa je pa tale TUKAJ

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 12:31:39   
lan
Midva sva kupila etis napo. Samo ti še ne morem povedati kako se obnese, saj še ni v uporabi.

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 12:50:17   
arielca
Mi jo imamo in smo zelo zadovoljni user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 12:50:23   
honey
Jaz jo imam in sem z njo zelo zadovoljna. Ni pa sicer kaminska, ampak je navadna napa TORNADO S.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 16:42:37   
eya

user posted image

Mi imamo tole od Etisa, samo precej ropota... A vaše kaj ropotajo? No, saj možno je tudi, da je preslabo namontiranauser posted image  V glavnem-ima tri stopnje in 3. nikoli ne uporabljam, ker preveč ropota.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 8:48:43   
honey
Meni ropota edino na 4. stopnji oz. je bolj glasna na tej stopnji. Drugače je pa tiha bolj ko ne.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 11:27:32   
Minerva
Jaz imam od ETISA eno, ki ima pretok zraka 1000m3/h. Kupila sem jo izključno zaradi tega podatka, ker je imela edino ta toliko pretoka, vsi ostali proizvajalci so imeli max. 700-800.

Kuhinjo + dnevno + jedilnico imam namreč v enem prostoru, tako da je dobra ventilacija ključnega pomena. Z napo sem izredno zadovoljna. Ima štiri stopnje in če daš na 4. stopnjo je res izredno glasna, ampak pa nič ne smrdi. Npr. tudi ko kuham hobotnico cele 3 ure in imam napo na 4. stopnji, se v prostoru nič ne voha, da se sploh kaj kuha. Res pa je, da je potrebno ves čas imeti odprto okno, ker je napa res tako močna, da dobesedno posrka ves zrak iz prostora in potem pri nas začne iz greznice smrdeti. Če pa poskušaš odpreti vrata, jih skoraj na moreš (če okno ni odprto).

Jo priporočam!

Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2007 19:36:20   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem jo tudi šla danes plačat.
In tako, kot je rekla Minevra, ima v svoji kategoriji, najvišji pretok zraka. user posted image

(odgovor članu Minerva)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2007 11:52:07   
ninocka
Jst mam podobno kot eya, pa mi nic ne ropota in sem (zaenkrat ) zadovoljna z njo. Imam jo pa ze cca. 5 let.
Samo za pucat mi je smotana, ker se una mast lih v robove med steklo in pleh zazre in rabis ful cajta za spucat. Je pa prednost, da ne rabi oglenega filtra.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.