Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Težave z dojenjem po 2-eh m 26.9.2007 11:48:24
|
|
|
|
ponči
|
Če tablete nič ne vplivajo na mleko, si ga črpaj in ji ga daj po flaški. Očitno jo joški ne zanimajo, ji pa daj flaško, če tako lepo papca. Tudi napetost bo popustila in ker ne bo povpraševanja bo tudi mlekec šel.
|
|
|
|
RE: Težave z dojenjem po 2-eh m 26.9.2007 13:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne bi frustrirala sebe in otroka, če ti takole zavrača joške. Škoda živcev. Črpala bi si mleko, dokler bi bilo in bi ji ga po flaški dajala.
|
|
|
|
RE: Težave z dojenjem po 2-eh m 26.9.2007 13:25:28
|
|
|
|
nky 23
|
jaz sem imela pooben primer. mali je začel zavračat dojko, pa malo manj mleka sem imela tametila pa v sg ne poznajo, tako da sva začela dodajati ampak sem imela ogromno težav preden je sprejel flaško in tudi s črpanjem mi ni šlo.... Tebi pa bi jaz priporočala da si črpaš svoje mleko če ti le gre in ga daješ po flaški, če jo je sprejela. Pa čim manj sikirat
|
|
|
|
RE: Težave z dojenjem po 2-eh mesecih 26.9.2007 18:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali naj si črpam in še naprej jemljem tametil ali naj ji dajem adaptirano mleko? Vsakega nasveta bom vesela. Če želiš dojiti, vztrajaj. Čim večkrat jo pristavljal; ravnovesje ponudba povpraševanje se vzpostavi po dveh do treh dneh. Pomaga tudi sezamov napitek in veliko počitka. Vreme je idealno za zabušavanje. Zdaj imaš "izgovor", izkoristi ga .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?