|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 10:43:15   
KIRA
UKINJAJO. ja res je. zgleda da bodo tudi to trgovino zaprli, tako kot so jih že več v M.S.
vsem pomurkam: kolko slišim, imajo razprodajo, pa da se baje splača...
bom tudi sama šla, ker nujno rabim nekaj stvari, pa so po normalnih cenah kar drage..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 12:40:10   
benita
Pa že morda veš kaj se nam tu obeta?!?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 12:41:25   
KIRA
kaj pa vem - bom šla pogledat danes. če bom kaj slišala, bom javila...
LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 12:42:51   
benita
A zdaj že objavljaš svoje prispevke pod dvema imenoma;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 12:45:51   
KIRA
kaj? ne - ime sem popravila, pa se mi zdajle kaže drugačno... sem vključila tamalo - a ni lušna ideja?

:bravo::)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 12:52:52   
benita
Ja zelo lušna ideja. Se mi pa zdi lepo, da si sebe pustila na prvem mestu. Pomembno je, da mamice ne pozabimo nase. Najprej bi morale poskrbeti zase in naši mali sončki bi bili tudi bolj srečni in veseli. A si morda opazila, kako zelo je otrokovo razpoloženje odvisno od mamičinega?
Vsaj pri nama je tako. Je pa v praksi skoraj nemogoče izvedljivo, da bi mami z majhnim otročkom sebe postavila na prvo mesto,kaj?

p.s.: Da se ne bom preveč oddaljila od teme: Baje se odpira pekarna iz Madžarske (tista ki je že v Lendavi)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 12:55:15   
Anonimen
Kje pa se najde ta DOM TEHNIKE?
Če si totalni lolek za orientacijo se ga da najt? :)

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 13:00:46   
KIRA
oj, to je pa fino. baje da imajo zelo dober kruh, pa poceni.
sama sebe sem pa pač pustila na prvem mestu, ker sem jaz bla prej - poste pišem jaz pa čeprav se sukajo okrog male. se mi je pa zdelo lušno tudi njo vpisat.
da je pa mala boljše volje, ko sem jaz, to pa tudi 100% drži, se pa žal ne da tako izpeljat da bi bla vedno. trudim se, ampak včasih... no saj razumeš.

Apple: ćče greš v MS na glavno pošto - poglej desno od pošte - preko ceste je lekarna. čisto zraven pa je dom tehnike (ista stavba-drugi vhod)...
LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 13:03:31   
benita
Omenila si dober in poceni kruh. A misliš čisto resno??? Pa iz Madžarske??? Poceni že, ampak dober???

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 13:13:54   
KIRA
tak sem čula. ga bom probala, pa bom videla, če je dober. če ne bo bom pač ostala pri tem, ki ga kupujem sedaj...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 13:28:02   
Anonimen
Ok, hvala....nekak bom že najdla...upam no, nisem še bila v MS, tak da bo treba it malo pogledat....sej v soboto tud majo odprto ne? vsaj do 12.00 ....
Bomo šli malo na izletek, pa da vidimo če bo kaj....

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 20:21:19   
KIRA
živijo apple. samo pohiti, jaz sem bla in police so že skoraj prazne. mogoče se ti spalač še za kakšeno pomivalno korito, ta so 50% znižana, pa belo tehniko imajo znižano za 10%, ostalo je pa večinoma že vse prazno. trgovec je rekel, da so že v petek začeli z razprodajo, pa sem danes prvič slišala za to. kaj bo pa notri - pa ne vejo ali pa nočejo povedat....

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DOM TEHNIKE
1.12.2004 20:21:23   
KIRA
živijo apple. samo pohiti, jaz sem bla in police so že skoraj prazne. mogoče se ti spalač še za kakšeno pomivalno korito, ta so 50% znižana, pa belo tehniko imajo znižano za 10%, ostalo je pa večinoma že vse prazno. trgovec je rekel, da so že v petek začeli z razprodajo, pa sem danes prvič slišala za to. kaj bo pa notri - pa ne vejo ali pa nočejo povedat....

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?