|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija
24.9.2007 12:33:08   
renata nana
Ojla.
Sem spet tukaj in me nekaj zanima, kaj vzeti v bolnišnico, jaz namreč grem v četrtek na laparo in me zanima, kaj naj si vse vzamen s sabo? Malo me je že strah ampak kaj čmo, za otroka naredim vse samo , da bo ratalo. Ste se mogoče morale kaj dan preden ste šle na operacijo držat, da niste kaj takega pojedle, upam da me razumete kaj mislim. Jaz moram biti tam ob 8 uri zjutraj na tešče, tako da mislim, da bom takrat tudi takoj operirana.
lepo prosim za kakšen dober nasvet in odgovor.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija
24.9.2007 12:40:18   
spelka12
renatka evo mene, sem že tukaj. A se me spomneš?
S seboj sem vzela vse za osebno higieno (zobno krtačko, pasto, milo za tuširanje), brisačo za tuširanje in obraz, pa jaz sem vzela še svoje copate in svoj šlafrok, knjigo al pa križanke za brat, ker se mi je vse to tooolk vleklo, mobitel (nujna zadeva), slikco od lubija (user posted image ).
Pred op.sem jedla bolj lahko in tekočo hrano drugače pa nič posebnega.
Drži se pa veliko sreče.

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 12:40:57   
baguSka
Pr men je blo tkole:
1. sabo sem mogla imet: napotnico + zravstveno + krvni kartoncek (ce ga imas); priporocam, da imas sabo kaksen mp3 predvajalnik, da bos lahko poslusala muziko, kaksno knjigo za brat ali revijo, nekatere so mele sabo svojo trenirko za prvi dan, ko smo ble tam, kozmetiko (glavnik, zobno krtacko, britvico, svoje vlozke,...) spodnje hlace za preoblect.
2. prvi dan ob 8ih sem bla sprejeta na tesce, ker naredijo se par preiskav, vzamejo kri in urin, naredijo G pregled itd., potem te dajo v sobo, dobis kosilo, potem cakas vecerjo, dobis odvajalo in gres spat.. dokler se seveda do konca ne spucas hehehe..
3. drugi dan dobis pomirjevala in cakas operacijo.. se zbudis, dremas, si zmeden, spet spis itd.. za vecerjo ze lahko jes, ce seveda gre.. te prisiljo da moras lulat itd.. in gres spet spat..
4. tretji dan pojes zajtrk, pocakas vizito in ce je vse ok, te spustijo domov..

Jaz sem vse to dala skoz pred dvemi meseci, cez 14 dni pa me spet caka vse se enkrat.. Razen da bom tokrat imela le histero, vendar je postopek isti, kot prej, ko sem imela histero in laparo. In vse ki so ble takrat z mano notr, ne glede na to kaksna je bla operacija, so imele enak postopek..

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 12:45:11   
renata nana
spelka12 kako dolgo pa si ti bla notri in kje si že bla na laparo? Seveda se te spomnim, samo veš malo že strahovi delajo. Upam , da bo vse ok.
lp

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 12:52:17   
spelka12
renata grem na ZS, čez 10 minut poglej pošto.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2007 13:05:14   
renata nana
spelka 12 a mi lahko prosim napišeš kako naj pogledam tam pošto, kaj naj napišem da najdem pošto, oprosti sem res že čist zmedena.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2007 13:38:20   
spelka12
Greš čisto zgoraj desno in tam kjer ti piše pozdravljeni renata desno od tega boš videla zeleno okno moja ringaraja. klikni in pojdi na zasebna sporočila.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2007 9:52:49   
renata nana
Živjo.
spelka 12 a si dobila pošto na ZS? Veš jaz sem zdaj prvič tam pošiljala. Pa ne zameri.
Lepo se imej.
Bay

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2007 14:26:00   
spelka12
renata dobila in odgovorila.
Veliko sreče v čertek.user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?