|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kožni testi-negativni
23.9.2007 13:08:36   
atanja
Junija smo mojemu sinkotu delali kožne teste ker je imel izpuščaje po celi koži.
Bili so negativni-so me opozorili da so lahko negativni kljub temu da je alergičen.
Vems sem ga mazala z dvema kramama za njegovo kožo po receptu dermatologinje. Stanje se mu je izboljšalo fulll. Rekli so mi da ga naj mažem čim manj pa neham dajat fenistil kapljice.
Sam mi ponoči nič ne spimo. Ima nemiren spanec in se vems ponoči čisto zbrihta in noče zaspati pa praska se v spanju. Danes ponoči sem mu šla dat fenistil kapljice po dolgem času. Zaspaj je v trenutku in spal mirno.

12.okrobra naj bi šel v vrtec jaz sem še ta teden doma. NE vem kaj  naj naredim da bi blo boljše zanjga.

Aja še to sem šla prejšni teden po nasvetu dermatologinje nazaj k areologinji in je rekla da ma ful elpo kožo razen par izpoščajčkov-valda če mu ful mažem. In da mu ne bo delal spet testov...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kožni testi-negativni
23.9.2007 13:31:54   
Anonimen
Kakšne kreme uporabljate?

Mi smo imeli kožne teste negativne oz. zelo malo reakcijo na arašide in so vseeno naredili krvne preiskave.

Po krvnih preiskava smo imeli jajce in arašide malo višjo vrednost, vendar še vseeno alergijski razred nič. Opažam, da če je jajce tri dni zapored (v kakšnih keksih naprimer) dobi tako čudno kožo na obrazu.

Drugače smo zdaj blizu rezultatu, da ugotovimo na kaj je alergična, bom pa o tem pisala ko bomo imeli kake izvide.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 23.9.2007 13:32:40 >

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2007 14:42:51   
poliloni
Pri nas so kožni testi samo prvič pokazali alergijo, potem pa več ne, pa čeprav se potem na krvi vidi, da imamo kar visoko largijo na Km in jajčni beljakuser posted image .
Ne vem koliko je vaš user posted image star, ampak jaz bi poizkušala sama ugotoviti na kaj je alergičen. Velika verjetnost je kravje mleko, saj kot opažam je ta najpogosteje krivec za praskanje. Koža se pa kar nekaj časa ne sčisti, a vsaj novi flekci se ne pojavljajo. Je pa res, da je kravje mleko v veliki večini izdelkov kot dodatek, tako da moraš striktno brati deklaracije!

Lahko pa, da user posted image samo prašek ali pa mehčalec ne odgovarja.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2007 17:46:17   
Natali07
Ni nujno da so testi pozitivni če je alergija. Mi smo imeli močno pozitivne kožne teste na mleko in jajce, ter negativne na krompir. Krvni testi so bili vsi negativni, kot da ni alergije. Za mleko in jajce smo bili 100%, da ima alergijo, no za kromper so me s testi nekako prepričali, da je nima. teste smo delali pri 3 mesecih in sem ga dojila. Tako, da sem začela uživati kromper vendar v zelo majhnih količinah. Malčku pa sem dala za poizkustit kromper šele pri 8 mesecu in to dve žličke pa je ratala katastrofa - pike po celem telesu in čudno stokanje, tako da smo šibali do pediatra.

Kot vidiš testi pri malih otrocih do 18 meseca niso zaneslivi.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2007 19:39:20   
*Uršula*
Naša user posted image  je bla stara 4 mesece ko so jo prvič testirali in je blo vse negativno. Durič je bla stara 10 mesecev in je blo pozitivno na jajcei n arašide, tako da bi jaz vztrajala da jo še enkrat testirajo. Je pa res da dokler ji kožo neguješ z zdravli je koža lepa. MI je vsak dan 2x namažemo z olivnim oljem v belobazi pa sirup Zyrtec dobiva in je sedaj že 4 mesece vse ok. če dobi kakšen flekec ji ga namažem z elocomom ampak so nas opozorili da ne smem takoj namazat ker je lahko v prevelikih količinah škodljiv. Drugače pa nam pomagajo kopeli v eucerinovi kopeli ali pa v oljni kopeli pa v hratovem lubju.
V glavnem upam da boste zadevo rešili ker vem kako zežko gledaš svojega otroka ki se non stop praska in ima zaradi tega moten spanec.

lp

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2007 21:44:45   
atanja
Sumim da je alergičen na mleko. Ma ne vem bom klicala P jutri kaj naj naredim. Žal mi je da prvič nism vstrajala da greva v bolnico na vse preglede naekrat. Pa bi mel že zdavnaj mim. Sam k sem se ustrašla , pa sem se strinjala da delamo preglede tako izven....

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?