|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Virusi v nosečnosti
22.9.2007 15:03:30   
MEDIKA26
Hola.
Sem bol sveža user posted image in še nisem vsem povedala, da sem user posted image . Na žalost pa imajo vsi okoli mene nek virus in nečakinja full sili v mene  in me skrbi, da bi dobila vročino. Kako je s tem? Menda se moraš do 12 tedna pazit, da je ne dobiš, ker lahko vpliva na razvoj user posted image . Jaz zdaj jem full veliko vitaminov.

Hvala za odgovor in lep dan.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 22.9.2007 18:27:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za nasvet
22.9.2007 15:26:52   
cindy
Mislim, da bi bilo dobro, da se izogibas nahodnih ljudi. Prihaja cas prehladov in ti se moras cuvat, da ne bi po neumnosti morala jemati antibiotikov. Lahko pa poves tudi drugim veselo novicko in te bodo bolje pazili in se te izogibali ce bodo slucajno bolani.

(odgovor članu MEDIKA26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2007 15:50:06   
Anonimen
Ti je že predhodnica prav povedala. Pazi se.

Srečno.user posted image

(odgovor članu cindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2007 15:57:14   
*tajda*
jst bi se tud na tvojem mestu čuvala,sama sem zbolela  ko sem bila noseča 9 tednov,imela sem vročino in sem jemal lekodol.Sem se zelo presekirala zaradi tega in je bilo na srečo vse ok.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2007 20:42:20   
Blejka26
jaz sem na začetku nosečnosti zbolela za gnojno angino in dobila sem antibiotike.mam še mesec dni do konca nosečnosti ,a pri pregledih niso ugotovili nič posebnega da bi bilo kaj narobe

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2007 22:55:34   
naraščaj
Ojla, jaz sem tut zbolela v 8t. za virozo, ful vročina, vendar sem pregurala brez tablet. Me je blo pa tut ful strah. Vsi so mi rekl, da lahk vzamem lekadol, vendar sem poskušala kr brez - je šlo. Tako, da so sedaj v celi nosečnosti (33t) še nisem vzela nobenga tableta. Poskušj jest veliko sadja, zelenjave in izogibaj se viroznih sorodnikov- znancev, če jim še ne misliš povedat.
Moji, doma takrat še niso vedeli, pa so bli vsi ful pametni, kaj naj vzamem, kaj pomaga. Jaz pa sem že , aha bom, itd.

Pa čimbolj zdravo nosečnost ti želim.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2007 0:12:11   
lelaval
Jaz sem v 1. user posted image  zbolela za par let nazaj user posted image . Sem tako kašljala, da sem se zafrkavala, da če user posted image  sedaj ne bo dobil pretresa možganov, ga nikoli ne bo. user posted image user posted image   G mi je dejal, da lahko Lekadol komot vzamem ob vročini, a sem vzela aje kakšnega manj (in trpela z vročino). Z otrokom je bilo vse O.K:

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2007 9:16:35   
Lunca1
Jaz sem v prvi nosečnosti že čisto na začetku zaradi bolezni jedla Amoksiklav, pa ni bilo nič narobe. zdaj drugo rundo me pa zdravje precej zafrkava, saj imam čisto razsut imunski sistem in sem bila prehlajena ali bolana v 5,5 mesecih že vsaj 4x. Zdaj sem bila na zadnje začetek septembra, kašelj se mi vleče pa še zdaj, tako da sem dobila Hiconcil, ker se res že davim od kašlja, pa zvečer tudi težko diham in zato zdaj spim na pol v sede. user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2007 10:17:17   
Ninica
Jaz sem že takoj na začetku nosečnosti dobila vnetje glasilk in antibiotik, potem pa zopet v 18. tednu prebolela hudo gripo, ki sem jo staknila od hčerke, pa ni bilo nič narobe z dojenčkom.

LP, Ninica

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?