Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mozoljčki kot v puberteti :)) 30.11.2004 9:06:23
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ojla punce, upam, da ste vse sijoče in veselo :nosecka:, da vam je čim manj slabo, skratka, da re vse kot po maslu! Eno vprašanje imam - a so se tudi kateri od vas med prvim trimestrom pojavili mozoljčki po obrazu in dekolteju? Prej nikoli nisem bila mozoljčkasta, zdaj pa pikica pri pikici... V bistvu so večinoma zamašene pore oz. kakosejimžereče tistim malim no..., pa kak tapravi vmes. V neki bukvi sem brala, da ponavadi med nosečnostjo koža postane gladka, voljna in brez napak, pri meni je pa ravno obratno... Tudi nohte imam blazno mehke in se cepijo kot za stavo. A to pomeni, da moja :duda: bebika nima dovolj kalcija in moram kaj nadoknadit? Mogoče tudi zato non stop jem tiste zdenka sirčke :zmeden:... kdo bi vedel? In če ima še katera take težave, kako jih rešujete? :rozica::rozica::rozica:Hvala pupe, lep dan :morje: želim vsem, kljub dežju! Pupa24
|
|
|
|
Mozoljčki kot v puberteti :)) 30.11.2004 9:27:15
|
|
|
|
piščanc
|
dejstvo je, da ti hormoni rastejo - meni se je koža najprej poslabšala (sami mozoljčki), potem pa izboljšala in sedaj (30t) je super. Spremenila sem kremo za obraz (zdaj imam mandljevo, kar za telo), ko pa so se pojavili mozoljčki sem parkrat uporabila maske za obraz (Nivea, čiščenje kože, hranilne, mineralne) pa se mi zdi da so ful pomagale. koža na obrazu se je spremenila v moji nosečnosti, v bistvu je postala bolj mastna, malo sem se prilagodila jaz, malo pa hormoni in gre. Baje ima pa spol otroka tudi vpliv na količino hormonov. Pa seveda malo stresa, vitamini in zelo veliko tekočine izboljšajo izgled kože. upam, dakaj ponaga. lp, nina
|
|
|
|
Mozoljčki kot v puberteti :)) 30.11.2004 9:52:07
|
|
|
|
mika
|
Mozoljčki so tudi mene obiskali, pa jih prej nisem imela. Nohte pa imam od začetka že tako trde, da sem si jih ostrigla. Tri krat sem se s prstom zaletela, tako da mi je noht okoli obrnilo. Mika
|
|
|
|
Mozoljčki kot v puberteti :)) 30.11.2004 10:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja ja, tudi jaz sem mozoljasta, kot za stavo...od velikih belih do tistih potuhnjenih črnih...v bistvu imam koža kar mastno (prej je bila zelo suha), tko, da načeloma sploh ne uporabljam kreme za obraz. Kar se pa nohtov tiče so OK. Edino lasje ratajo tko zelo hitro mastni :(( Le komu se ljubi grivo umivat 2x ali 3x na teden?!?! Mozoljčke rešujem tako, da jih ubijam :)- Tinka :nosecka:
|
|
|
|
Mozoljčki kot v puberteti :)) 30.11.2004 12:05:05
|
|
|
|
piščanc
|
meni pa lasje rastejo kot nori, ja pa tudi mastijo se, po drugi strani so pa bolj ubogljivi, tako da sem kakšen dan celo zadovoljna s svojo frizuro, čeprav mislim, da se moram iti spet ostriči. vsaj spredaj. mali v trebuhu ravnokar telovadi in se zelo pokonci držim, da ima veliko prostora veliko počitk in mirnih živcev vsem :nosecka: lp, nina
|
|
|
|
Mozoljčki kot v puberteti :)) 30.11.2004 13:37:56
|
|
|
|
urši*
|
hoj! js sem 1 mesec pred rokom , pa mam take mozolje po čelu pa po dekolteju, pa mastno kožo, da je za znoret!! :grrr: upam, da bo po porodu bolje!! lp, pa čim manj mozoljčkov ti želim:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......