|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna in dvojni hormonski test?
20.9.2007 8:42:51   
malamalinca
Ja, zdaj pa še jaz, mogoče z glupim al pa ne glupim vprašanjem, ampak vseeno.
15.10.2007 sem naročena na NS, ampak vem, da bi bilo obenem dobro dati tudi kri za dvojni hormonski test, pa me zanima, a bi mogla jaz to pri naročanju povedat, da želim kombinacijo obojega, ali to tam na licu mesta poveš, pa ti kri vzamejo?Mislim, ker me sestra pri naročanju ni nič vprašala, jaz sem pa na to pozabila.
Grem pa na NS v dravlje, U.bratov Babnik 10, k Premru-Sršenovi

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna in dvojni hormonski test?
20.9.2007 9:04:25   
eva78
Jaz do NS sploh nisem vedela, da lahko grem še na DHT. Potem pri slabšem rezultatu NS, mi je ginekologinja priporočala se DHT, v kolikor to želim. Verjetno ti bodo kar pri NS povedali, ali je smiselno še dati kri in do kdaj moras to opraviti, v kolikor želiš. Sicer pa je od vsakega gin.odvisno, kako naprej postopajo. Mislim,da ni nič narobe, če sestri tega nisi povedala. Saj daš samo kri, pa še tešča ne rabiš biti.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 9:25:55   
malamalinca
ja, sam, a ni fora da daš kri v nekem omejenem obdobju od NS (v 12 urah al tko nekak?)

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 10:05:59   
naraščaj
Ojla, jaz sem bla pri dr. Dtrahovi in ko sem bila tam na nuhalni sem ji rekla, da bi mela še DHL pa je rekla, da glede a izvid nuhalne nima smisla, ker so izvidi odlični. Tko, da se potem nisem odločla za DHL.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 10:55:11   
baaaajsa
Živjo!
Pri prvem otroku sem imela NS in mi ni bilo potrebno narediti še DHT.,takrat sploh niosem vedela za to.
Sedaj pri drugem sem šla zopet na NS in ker rezultat ni bil skor najboljši mi je sama predlagala da naj grem še narest DHT.Takoj sem šla dat kri in počakala pol ure na izvide,no in tam je bilo vse v redu!
Tako da če ne bodo rezultati čisto najboljši ti bo sama predlagala!
ne sekiraj se za vse poskrbijo oni!

Veliko uspehov

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 11:28:04   
Naja31
Evo, ravno včeraj sem bila na NS v Dravljah in danes zjutraj dala kri za DHT na Polikliniki.
Včasih je bilo tako da je bil čas za DHT v 24ih urah po NS, zdaj pa velja, da se mora kri dati do 13. tedna in še nekaj dni nosečnosti. Jaz bi imela še en teden časa, ampak sem šla raje danes, da naslednji teden ne pozabim.
Niti treba nič prej povedati, da bi rada opravila še DHT, to povej zdravnici in potem še sestri, da ti da en papir in še dodatni izvid od NS, s katerim greš potem na polikliniko.
DHT stane 29 eurov.

Moj rezultat NS je bil ok, ampak sem se odločila za DHT ker sem bila tudi na prvi nosečnosti in tudi G je včeraj rekla, da ona to priporoča vsem po 30em letu. Ni mi pa sama nič predlagala, torej če ne bi vedela za to, ne bi šla.

(odgovor članu baaaajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 12:34:44   
malamalinca
Ej, punce, 100 x hvala za odgovore, zdaj mi je jasno.Me že kar malo skrbi, konec koncev bom le 34 novembra...Ampak, saj bo vse ok.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?