Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čiščenje noska s palčko 29.11.2004 21:55:08
|
|
|
|
Babsy
|
Jaz mu jih kar z zvito vatko, ki jo prej namočim v vodi. Ali pa s palčko za ušesa, seveda ne predaleč, pa pazit je treba, da ne premakne glave takrat. Z drugimi zadevami še nisem probala. Babsy :duda:
|
|
|
|
Čiščenje noska s palčko 29.11.2004 22:36:43
|
|
|
|
mirka
|
Jaz jih že od začetka čistim s palčkami za ušesa ampak tistimi za otroke, ki jih ne moreš tako globoko porint. Se ful obnese. Pol lažje diha pa še ne moti jo- včasih se tako začne mencati mo nosu ker mogoče tudi neprijetno ščegeta. O sem zafilozofirala:ups: adijo:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Čiščenje noska s palčko 30.11.2004 9:15:27
|
|
|
|
niki5
|
Jaz tudi čistim s palčko za ušesa (tudi prvemu fantku sem), tako vsaj kaj ven potegnem. Paziti moraš, da ga ne raniš, zato odsvetujejo.
|
|
|
|
Čiščenje noska s palčko 30.11.2004 9:30:06
|
|
|
|
mala Zala
|
Najprej kapnem malo fiziološke v vsako nosnico, potem fino pomasiram, da mucke prilezejo bolj ven in nato s palčko, ki je namenjena prav dojenčkom (na koncu zožena, više bolj debela) samo ven poberem in to je to! lp
|
|
|
|
Čiščenje noska s palčko 30.11.2004 9:48:11
|
|
|
|
tina.nika
|
Isto kot mala Zala. lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
Čiščenje noska s palčko 30.11.2004 9:53:38
|
|
|
|
KIRA
|
jaz ji pa čistim nosek s tisto pumpico - čiščenje s palčko zdravniki odsvetujejo, ker lahko "smrkelj" potisnete še globje notri pa poškodujete sluznico. če ne gre samo ven, pač treba zadevo malo navlažit, pol pa z črpalko lepo počistite vse skup.. Lp
|
|
|
|
Čiščenje noska s palčko 30.11.2004 10:15:58
|
|
|
|
mala Zala
|
Jst mam Chiccovo pumpico, pa je kr ne znam uporabljat, zato se zadeve lotim kar "peš". LP!
|
|
|
|
Čiščenje noska s palčko 30.11.2004 10:40:59
|
|
|
|
asso
|
Jaz pa imam super sistem, ki ga je svetovala patronažna :bravo::bravo::bravo::bravo: (ena od pametnih stvari patronažne) Najprej kapnem v vsako nosnico po dve do tri kapljice fiziološke, počakam minutko, nato vzamem košček vate jo čisto malo namočim s fiziološko, s kazalcem in palcem "zarolam" in s tem grem krožno v nosek in nazaj krožno ven. Tako za vsako nosnico porabim nekje tri koščke vate. Pri meni je učinkovito (na začetku malo manj - praksa), ne moreš poškodovati noska :duda: in gre vse ven. Moja Nastia včasih mal protestira, drugače pa nam kar uspeva. Vse se prime na vato, pa tudi še kar globoko lahko greš. Lp asso
|
|
|
|
Čiščenje noska s palčko 30.11.2004 10:42:41
|
|
|
|
BarbaraO
|
Fora pri pumpici je le v tem, da je ne smeš dati naravnost v nosnico, ampak jo v nosku pritisneš ob nosnico (seveda tam, kjer je smrkelj), da ustvariš vaakum. Na ta način dobiš iz noska vse vrste "muc".
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?