|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krčne žile
19.9.2007 20:16:25   
baaaajsa
živjo!

ali katera ve kje se dajo odstraniti krčne žile po nogah in koliko to stane?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krčne žile
19.9.2007 20:20:15   
Njuškalo
O bajsauser posted image Res  izviren nickuser posted image Krčne žile se lahko odstranijo z laserjem, če so pa šele začetki, pa se jih da zelo dobro omiliti z redno aerobiko in zdravo hrano.
Delajo ti pa to zdravniško , če se ne motim.Koliko stane...hm..baje,da je kar precej drago.Edino, če ti uspe preko napotnice, potem je ceneje.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu baaaajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 20:24:43   
Pia77
Na napotnico v nekaterih slovenskih bolnišnicah (ne vem, kakšne so zdaj čakalne dobe), v kirurškem sanatoriju Rožna dolina v LJ (http://www.kirurski-sanatorij.si/sl/kirurska_dejavnost/dilna_kirurgija/), še kje (priporočam npr. http://www.avelana.si/). Cene so odvisne od samega posega.

(odgovor članu baaaajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 20:51:42   
mišk
Poglej na spletno stran www.avelana.si, tu so vse informacije. Ta ambulanta se nahava na Otočcu.

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 21:01:55   
baaaajsa
živjo njuškalo!
kako pa naj vem da je začetek,če so se mi naredile  sedaj v nosečnosti in jih imam še po stegnih?

a ko se jih odstrani ,se ne ponovijo več?ker sem brala v nekem časopisu da se lahko zopet pojavijo

l.p.

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 21:05:23   
baaaajsa
Hvala pia in mišk za informacije!!!

Grem čekirat!

(odgovor članu baaaajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 6:30:00   
Skabi
Če si nagnjena h krčnim žilam, se ti bodo zagotovo ponovile. Jaz sem bila pred 4 leti na OP, pa imam zdaj še slabše. Po obeh nogah od gležnja do vrha.
Nekoliko preventivno pomaga povijanje nog ali posebne kompresijske nogavice, 

(odgovor članu baaaajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 13:04:01   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: baaaajsa

živjo njuškalo!
kako pa naj vem da je začetek,če so se mi naredile  sedaj v nosečnosti in jih imam še po stegnih?

a ko se jih odstrani ,se ne ponovijo več?ker sem brala v nekem časopisu da se lahko zopet pojavijo

l.p.

Jah, veš, ko opazuješ svoje telo...koliko časa jih imaš.
Tudi, če jih odstraniš, se lahko spet pojavijo.Vsaka, ki je nagnjena h krčnim žilam, bi morala izvajati razne vaje iz joge, da ima še boljšo prekrvavitev potem.Samo žal se to večini ne da ali se jim ne zdi smiselno, jaz pa sem pri sebi opazila, da krčne žile izginejo.Samo res pa, da jaz nisem nek hud primer, imam le eno nad kolenom, pa še ta se praktično ne pozna.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu baaaajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2007 13:10:14   
Nasy
Moja kolegica hodi k nekemu bioenergetiku, ki je malo tudi zeliščar. Kot najprej ji je odsvetoval operacijo. Rekel ji je, veliko tekočine spije in obvezno cokle na noge (veliko je na nogah). Spraševala ga je po tistih povojih in elastičnih žabah, pa je rekel, da je tudi to skregano z ozdravitvijo, čeprav ti vsi dohtarji to svetujejo. V bistvu ji je rekel, naj proba en teden imeti to stalno gor in potem en teden nič, da se sama prepriča. Ne vem, kaj je še pila, neke naravne stvari, ki jih on tudi sam pripravlja in pravi, da je bistveno bolje. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2007 18:58:18   
Pia77
Ko ti imaš krčne žile zvijugane po celi nogi in so široke 1-2 cm (kot so ble pri moji mami od tretje nosečnosti), ti noben čajček, joga ali bioenergija ne pomagata, ampak samo operacija, s katero ti te vene podvežejo, odstranijo ('stripping') ali kvečjemu znotrajžilni laser...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......