|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober ginekolog/inja v LJ
19.9.2007 19:55:31   
MamiBom
Živjo,

ugotovila sem, da bo zame najbolje da zamenjam ginekologa. Rada bi šla na pregled že pred zanositvijo, če bo seveda možno, pa me zanima... morda veste za dobrega ginekologa (še raje bi videla, da je ginekologinja!) v Ljubljani? Lahko s koncesijo, kakorkoli, pomembno mi je, da bo dokaj hitro prišla na vrsto in da se bo dalo vse lepo zmenit.

Kar na plan s predlogi user posted image   pa hvala vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dober ginekolog/inja v LJ
19.9.2007 19:58:43   
Naja30
Moja G v Šentvidu je res super, ampak ne vem, če jemlje. Razen, če si iz tega okoliša. Ima vse polno ravno zarad tega, ker je tako fajn. in mlada, skrbna, vse pregleda da bo ja izključila vse. Poskusi. Če rabiš št. mi piši ZS.

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dober ginekolog/inja v LJ
19.9.2007 20:45:03   
MamiBom
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Moja G v Šentvidu je res super, ampak ne vem, če jemlje. Razen, če si iz tega okoliša. Ima vse polno ravno zarad tega, ker je tako fajn. in mlada, skrbna, vse pregleda da bo ja izključila vse. Poskusi. Če rabiš št. mi piši ZS.

še celo doma sem z onega konca user posted image upam da nima predolge čakalne vrste

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?