Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pleskanje-stopnišče-s čim? 18.9.2007 21:40:46
|
|
|
|
rija
|
mi imamo pralno spektro, je sicer draga, ampak dobra
|
|
RE: Pleskanje-stopnišče-s čim? 18.9.2007 21:46:03
|
|
|
|
tajtaja
|
Rija, kako? Po celi višini, do stropa, ali samo do polovice? Pa zgoraj in spodaj v isti barvi?
|
|
RE: Pleskanje-stopnišče-s čim? 18.9.2007 21:56:19
|
|
|
|
lojzika
|
Pri nas imamo: najprej jupol ene barve (Vse preštrihaš). Potem pa s trakom zaznačiš, do kam želiš imeti druge barve oziroma pralno barvo. Tam pobarvaš pa čez jupol domflok. Lahko dodaš tudi lističe in imaš potem pikice. To je se mi zdi kar poceni varjanta. Če npr pobarvaš vse z modro, bo zgoraj kjer ne bo domfloka svetlejše kot tam ko boš nanesla domflok
|
|
|
|
RE: Pleskanje-stopnišče-s čim? 18.9.2007 21:57:10
|
|
|
|
lojzika
|
Lahka seveda pereš ta domflok oziroma brišeš bi se jst boljše izrazla
|
|
|
|
RE: Pleskanje-stopnišče-s čim? 18.9.2007 22:01:29
|
|
|
|
beba76
|
Mi mamo tudi pralno spektro kar do stropa.
|
|
|
|
RE: Pleskanje-stopnišče-s čim? 18.9.2007 22:10:16
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Rija, kako? Po celi višini, do stropa, ali samo do polovice? Pa zgoraj in spodaj v isti barvi? Vse v isti barvi od tal do stropa. V kopalnici pa mamo čez domflok, brez lističev Pa ti moram rečt, da res zbrišeš z mokro krpo in gre vse dol. Mi je malar rekel, da so me nategnili in mi prodali najdražjo barvo.....ja, rit.... tista, ki jo je pa malar kupil, ker je kao poceni, pa ti cela ostane na krpi če kaj brišeš....
|
|
RE: Pleskanje-stopnišče-s čim? 19.9.2007 7:27:45
|
|
|
|
honey
|
ja, pomalaš z jupolom ali s čimerkoli že in potem čez domflok - imamo v kuhinji namesto ploščic oz. stekla in je super!!!! Žal mi je samo, da ga na stopnišče nismo dali - pa po moje ga bomo kmalu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?