|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:06:29   
pupika
Pupike kam ste se danes skrile, verjetno imate vse polno dela in ste čist noter padle v svoje delo.

Kako ste kaj, in ali je katera nova :nosecka:?

LP:kuza::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:11:37   
anadejka
Čaw pupika!!!
Men je tut dons kr mal dolgčas pol pa prebiram za cel vikend nazaj.Pa fuuuul je nosečk zadne čase.Ne vem zakaj tut mene ne zadane ta sreča:(
Drgač pa so se meni ravno danes začeli O dnevi,tak da bomo veselo in čimveč:sloncek::sloncek::sloncek:.

Lepe pozdravčke...........andrejka76:kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:11:45   
KIRA
ma jaz sem tu, ampak moja že 2 dni zganja cirkus in se dere. ne vem kaj ji je, pa jo nosim okrog...:zmeden:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:16:09   
Joni
Kira, kdo je pa izbral to lepo ime za vajino punčko?
Je tak lepi cotek s temi laski!

Joni:nosecka:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:20:59   
žužu
hm, meni je tudi kar dolgčas danes. prav škoda, da nas je tako malo, imajo vse delo...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:29:25   
pety78
Tečen ponedeljek..... Ja nič, gremo na kafe, pa bo. Služba že počaka, a ne? :)- :)- :)- :)- :)- :)-

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:30:33   
buškica
ojla!
vidim da vas je danes bolj malo tle gor.
Oh pa ta ponedeljek, vsi so tečni, sve naj bi blo že včeraj narejeno, pa še dež pada. Totalno zanič dan.
Ze par dni me bolijo ledvica ampak nic ne kaže na kakšno vnetje. kaj mislite da je to.

malo :rozica::rozica::rozica:za lepši dan
buškica

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:34:25   
pupika
OOooooo, saj nas je kar nekaj ki nam je dolgčas, no saj jaz imam malo dela, ampak ne morem da ne bi visela gor na RR.

Andrejka vidva zdaj kar veselo na delo, da se prime vajina pikica, potem bosta pa imela zelo lepo darilo za božič vajino pikico, ki bo rasla pod tvojim srčkom.

Kira, kaj je možno da ima tvoja mala kakšne krče, saj vem je zelo hudo, ko se ti kar srce para, ko jo gledaš kako trpi in seveda potem z njo še ti.

Žuži, pety in joni, ja služba bo že malo počakala. Na začetku sem tudi jaz malo prebirala stare poste, potem pa ni nič novega in kar čakaš kdaj bo.

Upam, da bo ta mesec ali pa naslednji mesec čimveč nosečk. Jaz pa še vedno čakam, ali bo moja M prišla ali ne, do zdaj kar dobro kaže, samo tale test me je malo spravil iz tira, ker je bil negativen kljub zamudi.

LP in :rozica::rozica::rozica::rozica: za vse vas pupike

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:34:25   
pupika
OOooooo, saj nas je kar nekaj ki nam je dolgčas, no saj jaz imam malo dela, ampak ne morem da ne bi visela gor na RR.

Andrejka vidva zdaj kar veselo na delo, da se prime vajina pikica, potem bosta pa imela zelo lepo darilo za božič vajino pikico, ki bo rasla pod tvojim srčkom.

Kira, kaj je možno da ima tvoja mala kakšne krče, saj vem je zelo hudo, ko se ti kar srce para, ko jo gledaš kako trpi in seveda potem z njo še ti.

Žuži, pety in joni, ja služba bo že malo počakala. Na začetku sem tudi jaz malo prebirala stare poste, potem pa ni nič novega in kar čakaš kdaj bo.

Upam, da bo ta mesec ali pa naslednji mesec čimveč nosečk. Jaz pa še vedno čakam, ali bo moja M prišla ali ne, do zdaj kar dobro kaže, samo tale test me je malo spravil iz tira, ker je bil negativen kljub zamudi.

LP in :rozica::rozica::rozica::rozica: za vse vas pupike

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:45:11   
KIRA
Hvala joni. Si mi polepšala dan. Tako me veseli, ko kdo pohvalimojo štručko, ker sva kar težko prišla do nje...9nebesa Ime je pa simbolično, prevedeno pomeni zmaga - ker nama je končno ratalo..9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:47:17   
KIRA
pupika odkrito povedano ne vem. mislim da ne. zaspana je pa noče spat. cel dan bi se samo nosila, pa še to samo v sedečem položaju če se pa jaz usedem, je pa jok in stok. saj bo najbrž minilo, pa si vseeno razbijam glavo.sicer jepa zdajle končno zadremala. upam da bo vsaj pol ure mir, da se malo spočijem..če pa ne, si pa nardim eno :kava:, čeprav je ne maram, da me bo držala na nogah...
LP:rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kam ste se skrile
29.11.2004 12:48:39   
Joni
Kira, se čisto strinjam, da je to vajina zmaga, tudi jaz bi dala punčki tako lepo ime, samo je že "zasedeno" - nosim ga namreč jaz!

Punčka je pa res :angel:! Čuvaj ga in pocrkljaj še v mojem (najinem) imenu!

Joni:nosecka:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kam ste se skrile
29.11.2004 13:02:08   
KIRA
jo bom. Ravno se je zbudila, ni blo niti pol ure... Pa da ti še nekaj zaupam - sem blazno zadovoljna z izbiro imena (pa sem ga izbrala še pred leti, ko sploh še nisva hodila na IVF). mož je dobil ogromno komplimentov glede male in imena od sodelavcev in prijateljev. Sicer mi je pa tudi zato tako všeč, ker taka "klasična" imena počasi izginjajo. Po mojem škoda, ker so nekatera zares lepa.

Tudi tebi enega :angel: in še :kuza:, pa veliko crkljanja..Lepo božaj svoj trebušček in bos srečna :nosecka:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kam ste se skrile
29.11.2004 14:11:34   
Anonimen
Hoj...:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:meni se tako spi:zaspan:Tak dan kot je danes te dotolče,potem pa se še vse ve skrijete:((:((
En deževen pozdrav iz:morje:

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kam ste se skrile
29.11.2004 14:40:21   
pupika
Hahahahahah tudi jaz sem ratala zaspana :zaspan:, pa še ponedeljek je, ki je najdaljši v tednu in se full vleče.

Ja ampak so se res skrile, le sem pa tja se malo prikažejo.Meni se kar smilite, ker imate verjetno veliko dela v službi.

LP, :kuza::kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kam ste se skrile
29.11.2004 14:45:14   
saba
jahoj

dela je kolko hočeš, samo kaj ki je ponedeljek in se mi nič ne da.

neva6, pa ja ne bomo zehali ože ob tej uri - al ja?:)-
vglavnem punce moja M. je prišla včeraj točna kot ura in sem bla veseeellllaaaaa in zdaj čakam da mine in v nove boje. Ta mesec bo zelo naporen - vsak drugi dan:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: kolkor se bo dalo, pa magari da se mi lula vname:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kam ste se skrile
29.11.2004 14:49:25   
pupika
No super, po dolgem čakanju se je tudi tebi nasmehnila sreča saba.

Veliko :pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kam ste se skrile
29.11.2004 15:20:56   
Anonimen
:)-:)-:)-Sem odspala pol ure evo me prerojena:)-Ja Saba dajmo,s polno paro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do februarja imaš čas:)-:)-:)-:)-
:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kam ste se skrile
29.11.2004 19:02:01   
anajmad
Oj sabika,pa pejt na kamilce,če boš imela lulo vneto,tud pomaga:)-
en lp:morje:D.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.