Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje kupit gotov parket? 17.9.2007 20:12:59
|
|
|
|
tajtaja
|
Sem še vedno v šoku. V soboto sem bila v Obiju in Bauhaus, sem malo čekirala parkete. Ampak taki, ki so meni všeč, so okrog 80€ kvadrat. Taki, ki bi mi bili tudi za silo všeč, pa 56€. Ko sem malo preračunala, se mi to zdi kar malo preveč. Ker ga rabimo okrog 140 kvadratov, in je to že kar ena vsota. Mi je pa všeč tak bolj temen, ali pa flekast-ameriški oreh... Kje ste ga nabavljali vi? Kakšen uporaben link? Prosim, prosim, prosim...
|
|
RE: Kje kupit gotov parket? 17.9.2007 20:37:22
|
|
|
|
gumbek
|
samo tega si ne omisli da bo temen vsak prahec se pozna in vsaka minijaturna praskica sem ga mela pri mojmu doma in sem lahko letala skozi z krpo naokoli kot kakšna fata
|
|
RE: Kje kupit gotov parket? 17.9.2007 21:03:11
|
|
|
|
rija
|
HAUS & heim v Grazu. gotov parket javor rustica 19 eur/m2. ali pa še malo manj aja, pa tudi moj je hotel oreh ali pa wenge....samo a-a.....jaz se že ne bom šla Fate....vsak dan trikrat.....če pa ni čist, pa tudi lep ni....
|
|
RE: Kje kupit gotov parket? 18.9.2007 6:25:12
|
|
|
|
žlička
|
www.alpod.si tukaj imajo samo gotov parket, sicer izkusenj nimam, ker nismo kupovali gotovega mogoce se megakop, so v ljubljani na viču http://www.korak.ws/trgovina/1180 ali ba brane's parketi v trzinu http://www.branes.si/ tudi nas caka nakup cca 160m2 lp
|
|
RE: Kje kupit gotov parket? 18.9.2007 12:08:41
|
|
|
|
honey
|
grrrrrrrrrr, midva imava doma dimljeni hrast (beri skoraj črn parket) in sem jezna, kot pajk. Če bi hotela, da je lepo in čisto, bi res morala pucat 3x na dan - zjutrja, opoldne in še zvečer pa še noben ne bi smel gor hodit. V zgornjem nadstropju imamo pa javor in je milina - tudi če je še tako umazano, se ne vidi . Zato karkoli boš že izbirala, izberi svetel parket. Midva imava sicer spodaj kant parket, navrh pa lamelnega, tako da glede gotovega ti pa res ne morem svetovat. Poskusi še v Hotenjki (Brezovica pri Lj.), tam sva ga midva kupila in je bil najcenejši v Lj. oz. okolici.
|
|
|
|
RE: Kje kupit gotov parket? 18.9.2007 13:58:42
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, zgleda da moram okrog barve res še enkrat premislit. To me tudi vsi znanci svarijo, meni je pa vseeno zelo všeč, tako elegantno in in deluje... Samo, jaz res nimam časa, da ga vsak dan pucam, sploh ker se čez par mesecev vračam v službo, kjer sem od zjutraj do večera (razen če bom štiri urna). Ko bi me le upokojili .
|
|
RE: Kje kupit gotov parket? 18.9.2007 15:00:32
|
|
|
|
honey
|
Tajtaja, resno ti povem, orng premisli raje 3x kot 1x. Nama z možem je bil tudi zelo zelo všeč, gledala sva na to, da se bo skladal s kuhinjo in jedilnico (vse skupaj je bolj v modernem slogu), ampak ti povem, da je mož že zdaj po 2 mesecih rekel, da bi ga najraje vrgel ven in kakšnega svetlega dal noter. Pa tudi če bi te upokojili, bi ga morala non-stop čistit, čeprav bi bila doma, verjemi, bi ti šlo zelo kmalu na živce.
|
|
|
|
RE: Kje kupit gotov parket? 18.9.2007 21:32:14
|
|
|
|
tajtaja
|
To s penzijo je bolj šala mala, saj imam šele rosnih 38, se malo...
|
|
RE: Kje kupit gotov parket? 18.9.2007 21:34:16
|
|
|
|
tajtaja
|
In sedaj naj grem v ponovno misijo iskanja svetlega parketa-ampak katerega naj izberem... pa bom spet po ringaraji gnjavila za pomoč in nasvete . Ita da se me na gradnji še nekaj časa ne boste rešili.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?