Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Plod se premajhen, da bi se videl? 13.9.2007 19:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, ze nekaj casa spremljam vase debate, nasvete in se veselim vsake nove nosecke. Tokrat sem se tudi jaz opogumila, saj potrebujem nasvet oz. vase izkusnje... Test je bil vceraj , in sem danes klicala Dr. Miglerja, ker me ze kaksen teden zvija oz. neprijetno scipa v spodnjem delu trebuha, tako da me je za danes naročil. Pri pregledu je rekel, da je vse vredu, vendar se on ploda ne vidi, glede na mojo ovulacijo, ki je bila ta mesec 1.9., (sem bila tudi pri njemu),med 4-5 pa ze dobim ponavadi mestruacijoin. je rekel naj bova, ta vikend pridna, in sva bila. Naredil sem dva pozitivna testa. Od ovulucije se nista minila niti dva tedna, je mozno da se še res ne vidi, testi pa so bili ze pozitivni. Pa tudi prsa so mi narasla, to se mi ne zgodi niti pred M. Kaj je se res prezgodaj ali me naj se naprej skrbi? Hvala...
|
|
|
|
RE: Plod se premajhen, da bi se videl? 13.9.2007 19:04:27
|
|
|
|
sayuri
|
Ja, res je prezgodaj.
|
|
|
|
RE: Plod se premajhen, da bi se videl? 13.9.2007 19:24:45
|
|
|
|
marjana.r
|
kot pravi sayuri...res je prezgodaj. zdaj je vidno samo v krvi in urinu..mislim na test seveda pa čestitke za
|
|
|
|
RE: Plod se premajhen, da bi se videl? 13.9.2007 20:08:15
|
|
|
|
2 Sraki
|
Šele od 6-8 tedna enkrat se da videti. Boš morala svojo radovednost še malo potešiti. Sicer pa čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Plod se premajhen, da bi se videl? 13.9.2007 20:38:41
|
|
|
|
tosja
|
A ti ni dr. Miglar rekel, da si prehitra!!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?