|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plod se premajhen, da bi se videl?
13.9.2007 19:01:37   
Anonimen
Pozdravljene,
ze nekaj casa spremljam vase debate, nasvete in se veselim vsake nove nosecke.
Tokrat sem se tudi jaz opogumila, saj potrebujem nasvet oz. vase izkusnje...
Test je bil vcerajuser posted image , in sem danes klicala Dr. Miglerja, ker me ze kaksen teden zvija oz. neprijetno scipa v spodnjem delu trebuha, tako da me je za danes naročil. Pri pregledu je rekel, da je vse vredu, vendar se on ploda ne vidi, glede na mojo ovulacijo, ki je bila ta mesec 1.9., (sem bila tudi pri njemu),
med 4-5 pa ze dobim ponavadi mestruacijoin. je rekel naj bova, ta vikend pridna, in sva bila. Naredil sem dva pozitivna testa. Od ovulucije se nista minila niti dva tedna, je mozno da se še res ne vidi, testi pa so bili ze pozitivni. Pa tudi prsa so mi narasla, to se mi ne zgodi niti pred M. Kaj je se res prezgodaj ali me naj se naprej skrbi?
Hvala...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plod se premajhen, da bi se videl?
13.9.2007 19:04:27   
sayuri
Ja, res je prezgodaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 19:24:45   
marjana.r
kot pravi sayuri...res je prezgodaj. zdaj je vidno samo v krvi in urinu..mislim na test seveda user posted image
pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 20:08:15   
2 Sraki
Šele od 6-8 tedna enkrat se da videti. Boš morala svojo radovednost še malo potešiti. Sicer pa čestitke!!!!

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 20:38:41   
tosja
A ti ni dr. Miglar rekel, da si prehitra!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2007 12:14:50   
Anonimen
Pri meni je bilo podobno, le da nisem naredila testa, sem pa povedala, da M zamuja 14 dni. Na rednem pregledu vaginalni UZ ni nič pokazal, 1 teden kasneje sem naredila test, ki je bil poz. In čez 1 mesec sem bila pri spet pri G, ki je na UZ ocenil 8 tednov nosečnosti. Baje, da se sele pri 4 tednih na UZ nekaj nakazuje, prej pa ne.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?