Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 9:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
A za punčke pa "spodnji deli hlač" nimajo vrvice v pasu?
|
|
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 9:37:53
|
|
|
|
cmokec
|
Kaj pa, če bi na zadnji notranji strani trenirk všila dodatno elastiko.
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 9:39:36
|
|
|
|
anitaz
|
Ne, nimajo. zdaj sem uspela ene u H& M kupit, debelejše, (pa še to v Avstriji), ki imajo vrvico. Drugače pa sem že obletala dosti trgovin, pa imajo samo večje številke (od št. 4 dalje) ali so pa tako dolge, da se po tleh vlečejo.
|
|
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 9:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ares? Za fante imajo pa vse vrvice (vsaj v H&M in Zari) in nam to fajn prav pride. Drugače bi tudi bila kriza.
|
|
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 9:43:40
|
|
|
|
*Uršula*
|
Zara ma dost ozke hlačke. sem jih ravno v ponedeljek kupla - sicer v avstriji sam bi mogl met pr nas podobno robo.
|
|
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 9:45:21
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ares? Za fante imajo pa vse vrvice (vsaj v H&M in Zari) in nam to fajn prav pride. Drugače bi tudi bila kriza. No, v Zari pa res še nisem bila, nikol Bom šla še tja pogledat.
|
|
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 10:20:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
S'Oliver in Benetton imata ful ozke modele, pa Zara tud (le da je pri Zari ful kriza iz prehoda s št. 18-24 m na 2 leti)
|
|
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 10:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
mi mamo pa rvno kontra problem. js ne vem kako postavo ma ta nš otrok ampak kavbojke in hlače ji ne ostanejo na riti pa če ne vem kva. tut če majo uno elastiko za naštelat not ji skos dol lezejo da jih ima na sred riti. pasu ji nočem dajat ker se pol sama ne moreslečt za lulat it. ne vem kva nej?
|
|
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 10:44:23
|
|
|
|
Blink1
|
Meni pa vrvice niso preveč všeč, ker v vrtcu hodi na stranišče in si je potem ne more odvezat, ali pa jo zavozla itd...
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 11:49:26
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 S'Oliver in Benetton imata ful ozke modele, pa Zara tud (le da je pri Zari ful kriza iz prehoda s št. 18-24 m na 2 leti) Kolk pa Benettonove stanejo?
|
|
|
|
RE: Spodnji deli hlač-za punčke 12.9.2007 11:54:11
|
|
|
|
kofetek2010
|
Pojma nimam kolk stanejo. Ampak pojdi raje v Emporium, ker ima dost ceneje kot Nama. Pri poletnih majčkah vem, da je bila razlika cca. 3-4 €!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?