Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje 8.9.2007 21:59:02
|
|
|
|
Gina
|
Tri mesece nazaj sem kupila zmrzovalno skrinjo od gorenja. Vanjo sem do sedaj že res veliko vložila. Včeraj pa mi moj pove, da jo je našel odtajano (sicer zaprto). Varovalko je vrglo ven že očitno par dni nazaj in tričetrt reči sem morala vreči proč. Strašno mi je bilo hudo, saj je bilo v tisto hrano vloženega ogromno dela, če ves material pustimo ob strani. Samo na dnu je ostalo nekaj zmrznjenega. Danes normalno dela, vendar se jaz ne upam več vanjo dati nič, ker ne vem, kdaj bo spet crknila. Stala je normalno v zračnem in ne preveč toplem prostoru, stran od zidu, skratka, nobenih faktorjev, ki bi ovirali karkoli. Klicala bom sicer servis, a vendarle.... Enaka reč se mi je zgodila z gorenjevo malo skrinjo, ki je nad hladilnikom pred 5. leti, ko sem po treh mesecih morala vreči ravno tako vse proč, vendar je tedaj "šel ven plin" in so me še obtožili, da sem sama kriva, ker ni bilo kao dovolj zračenja, bla bla bla, pa ga je bilo, iskali so izgovor, da je crknilo, da ne bi plačali servisa - fuj packi. Ali vam gorenjeve skrinje normalno delajo ali imam samo slučajno tako smolo?
|
|
|
|
RE: zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje 8.9.2007 22:09:03
|
|
|
|
mala maja
|
nam dela dobro. (trkam), imam pa malo omaro in ne ležeče. Tašči je pa zadnjič tud čisto iz nenada vrgo ven fit, pa smo ugotovili, da je skrinja kriva. In baje zato ker ima tašča(ki še rihta stanovanje) preveč aparatov priklopjenih na eno fazo. Takoj ko smo vklopili skrinjo je vse vrglo ven. Probaj jo vklopit v drugo vtičnico. Mogoče je prešibak tok zanjo.
|
|
|
|
RE: zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje 8.9.2007 22:14:45
|
|
|
|
Gina
|
Ne, to ne more biti. Vtičnica, na katero je priklopljena skrinja, ima svojo varovalko in tisto je ven vrglo. Priklopljena pa je bila nanjo samo skrinja. Elektriko imamo v hiši celo na novo poštimano, tako da je ta reč izključena.
|
|
|
|
RE: zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje 8.9.2007 22:33:54
|
|
|
|
mala maja
|
sam ugibam, pri nas je tud nova hiša in nova elektrika, pa se je zgodilo prav to in to tam kjer je v bodoče vse pripravljeno za šiviljsko delavnico(se pravi bi moral biti še toliko bolj močen tok) Jaz bi pa na tvojem mestu vseeno poklicala na gorenjev servis, in vztrajala naj jo pridejo pogledati(saj imajo 5 let garancije). Bolje prej kot prepozno, da bodo spet rekli, da je tvoja krivda.
|
|
|
|
RE: zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje 8.9.2007 22:37:01
|
|
|
|
Gina
|
Ja, saj bom poklicala, ker tole je bilo pa tu mač. Res sem žalostna.
|
|
|
|
RE: zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje 9.9.2007 10:02:10
|
|
|
|
*alja*
|
Mi imamo 2 od Gorenja! Ena je stara nekje 5 let, druga pa par mescev in se nam še ni nič takega zgodilo! Tako da kar poklič, mogoče je kaka serijska napaka (mi smo naleteli na tak pomivalni stroj-ampak ne Gorenje), pa zahtevaj popravilo, al pa ti naj pripeljejo drugo skrinjo (nam so menjali pomivalca)!
|
| Stran: [1] |
ime - punčkasammazanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčkoEva (
49%)
Nija (
9%)
Leja (
16%)
Tija (
26%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!