|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers
8.9.2007 21:51:17   
mala pikica
Zanima me, ali ste na začetku uporabljale New Baby 1 ali kar New Baby 2. Vsaj mislim, da je tako user posted image  Pri enih piše 2-5 kg, pri drugih pa 3-6 kg, kajne? Katere moramo imeti?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pampers
8.9.2007 22:06:47   
MiRaNi
Jaz sem uporabljala pampers new born od 2-5 kg in sem ravno včeraj začela uporabljati naslednje od 3-6 kg. user posted image  je stara 6 tednov in ima 4 kg.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2007 22:08:25   
birdy
Jst sem že v nosečnosti kupila enko, pol sem pa tisto ponucala pa prec dvojko. Naj te to ne skrbi, pazi pa da kupiš nemške plenice. Meni poljske ful premočjo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2007 22:12:37   
Anonimen
Čist odvisno, kako velik bo user posted image ob rojstvu. Jaz ne prve ne drugega nisem stlačila v 2-5 kg. Je mela hčerka 3.900 g ob rojstvu, sin pa 4.550 g. Sem pri obeh štartala kar s 3-6 kg. Niso glih čist do tolk v resnici, kolikor piše. Imam sina že od 3. tedna v plenicah 4-9 kg, čeprav je pri 6 tednih "šele" dosegel 6 kg.

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2007 22:23:10   
mala pikica
Potem bom za začetek kupila en paket 1, potem pa bomo dalje videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2007 22:37:07   
sončnica13
jaz sem za začetek kar new baby 2 kupila, sva pa dobila za "šenk" new baby1 in , ker smo drugač racmanke uporabljal, sem morala z racmankam kar mal prekint, da smo 1 porabil. 
tako, da jaz ti priporočam kar new baby 2, če bo user posted image lažji od 3-eh kg lahko še vedno kupiš 1.

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2007 22:49:06   
mala pikica
No, potem pa 2. To se še da zmeraj kasneje porabit, po 1 pa je tudi možno skočit v trgovino. Že malo kompliciram, ne? Če pa smo čisto sveže, pa brez izkušenj...

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2007 23:34:24   
sončnica13
Ah nič ne kompliciraš jaz tud nisem vedla katere kupit-sem sestro vzela s sabo po nakupih za user posted image , ker iama 1,5 leta starejšega sina-no v bistvu sva kar skupaj nakupovali saj sva obe hkrati pričakovaliuser posted image . Pa je rekla, da v prvo ni mogla celga paketa new baby1 porabit, ker jih je tako hitro prerasel

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2007 23:42:38   
Tanayya29
Nemške?
To pomeni,da so boljše plenice kupljene v mullerju,tako kot npr. praški in mehčalci?
prav razumem?user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2007 23:46:51   
sazi
mi smo 1 uporabljali 2 meseca, sinko pa se je rodil z 2820 g - se mi je zdela 1 kvalitetnejša (no, saj je tudi dražja), premočile mi niso pa nikoli - tudi poljske ne

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2007 23:56:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Nemške?
To pomeni,da so boljše plenice kupljene v mullerju,tako kot npr. praški in mehčalci?
prav razumem?user posted image

Ja.

(odgovor članu Tanayya29)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2007 9:47:10   
ajtak
Jaz sem se vedno v temi... kako pa na paketu plenic vidim a so nemske al poljske?? Ena je omenjala neke listke... A na enih pise da so narejene na poljskem, na drugih pa da v nemciji??? Ker se mi zdi, da sem zadnjic na tictih v Mercatorju tud vidla da je uvoz iz Nemcije... user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2007 10:34:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Jaz sem se vedno v temi... kako pa na paketu plenic vidim a so nemske al poljske??

Ob strani na paketu imaš naprintano "Made in Poland" ali pa "Made in Germany".
Pa še off topic: ajtak, vidim, da sta že izbrala ime. Lepo!user posted image Pa tudi drugače imaš super podpis!user posted image

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2007 10:57:41   
mala pikica
Jaz sem tudi že gledala v Muellerju. Na njihovih res piše "Made in German". V DM-u pa še imajo zmeraj tiste iz Poljske. Čeprav že nekatere stvari uvažajo iz Avstrije in Nemčije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2007 12:04:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Jaz sem se vedno v temi... kako pa na paketu plenic vidim a so nemske al poljske?? Ena je omenjala neke listke... A na enih pise da so narejene na poljskem, na drugih pa da v nemciji??? Ker se mi zdi, da sem zadnjic na tictih v Mercatorju tud vidla da je uvoz iz Nemcije... user posted image

Mogoče se tudi v drugih trgovinah kaj premika.user posted image Do sedaj so bile garantirano Nemške samo tiste v Muellerju.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2007 14:42:58   
birdy
Ja pa še v Mullerju ni garant da bojo nemške. Raj dobr poglejte. Nazadnje ko sva z mojim popizdila zarad poljskih plenic sva šla v Mullerja v Lj. Pa sva že vzela dva paketa plewnic, gledala že vlažilne robčke pa vato pa to neumnost, k je pršla prodajalka filat police s plenicam. Ker sva midva pred tem vzela zadna dva paketa plenic sem jo vprašala če ma mogoče ona še kak paket. Sicer jih ni mela, sam smo pa padel v debato o tem da majo sam oni nemške pamperske. Pa prav da nej bova vsen pozorna, ker včasih še kake poljske zaidejo k njim. In glej ga zlomka, še enkrat preverva in en paket je biv poljski.
Tko da fajn poglejte.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2007 17:58:54   
Strawberrie Cherrie
Štartala z 2, Day&Night, made in germany, kupljene v Bippi. Do zdaj najboljše pamperske splohuser posted image user posted image user posted image kar sem jih uporabljala.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.9.2007 20:45:12   
mala pikica
Bippa? To je verjetno kje v Avstriji user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?