|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vroča tema!
24.11.2004 16:09:28   
bambi
Tako, včeraj sem obljubila, da bom odprla zanimivo temo...... no, zame ni ravno zanimiva, prej nadležna in vem da ima sigurno katera izmed vas podobne težave.
Stvar je sledeča, imamo poslovnega partnerja s katerim delamo že vrsto let in je res potreben za naše podjetje, sedaj pa se je odločil, da bom jaz njegova. Ja prav ste prebrale, tako je samozavesten in prepričan v to da mi gre prav na bruhanje. Na začetku je bil prav fajn, pravi "čagator" in dosti smo se zabavali. Jaz sem tudi zelo jezikava in mi ni problem zinit tudi kaj neprimernega..... seveda pa nikoli nisem pomislila na to, da bi karkoli z njim imela. Je lep moški, star 40 let in tudi razgledan. Zelo me je šokiral, ko mi je rekel, da si me želi in da bom enkrat sigurno njegova. Jaz sem dobesedno popenila in mu rekla, da lahko to samo sanja. Pa mi je odgovoril, da se zarečenega kruha največ poje in da kdor je vstrajen tudi uspe. Halooooo! Sedaj mi gre prav na živce in prav izogibam se mu, samo kaj ko moram z njim sodelovat. Kaj menite ve???? A je imela katera podobno izkušnjo????

Jaz ne bom zanikala, da rada pogledam lepega moškega, rada se tudi zezam, ampak to še ne pomeni, da bi kar z njim v posteljo skočila. Vem, da je danes na tem svetu ogromno prevar in bolj kot spoznavam ljudi, bolj sem šokirana, kaj so vse zmožni in koliko moških oz. tudi žensk ima afere. Saj ne, da bi kogarkoli obsojala, ampak a ne morejo ljudje pokazat vsaj malo spoštovanja do svojih partnerjev??? Če že mora imet afero, naj jo ima diskretno. Tudi jaz sem v svojih mladih, divjih letih imela aferico, pa tudi prevarana sem bila, ampak da bi pa tako javno kazala svoje želje do nekoga, to pa se mi zdi zelo nefer.

Dajte mi kaj povedat na to temo... :ups::ups::ups:

LP BAmbi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vroča tema!
24.11.2004 16:17:20   
enci
Bmbi,
ta je pa res "kruta". Ne vem, kaj naj bi ti pametnega povedala razen tega, da kot si mu ze mu jasno in glasno povej, da imsa ti svoje zivljenje v katerem ni vkljucen. Ce ti bo pa kaj prevec tezil povej svojemu nadrejenemu, glede na to, da je pomemben poslovni partner. Vrjamem, da ti je neprijetno :ups:, komu ne bi bilo. Dokler je hec ok, ko pa preide na take manire pa :grrr::grrr::grrr: ....
Kdo pa ne pogleda rad lepega moskega, ampak med pogledati in nadlegovati je pa velik razkorak.
Vem, da ti nisem v kaj veliko pomoc, želim pa ti, da bi se uredeva cimprej uredila.
Lep dan se naprej!
enci:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vroča tema!
24.11.2004 16:21:18   
Anonimen
Če sem te prav razumela, je on poročen. Ti pa imaš partnerja, ali kako? Če je to tako, potem se ne smuščaj v razmerje, ker je lahko preveč ljudi prizadetih.

Sicer pa je mene enkrat tudi en moški (fant) na tak način osvajal, vendar sva bila oba samska. Kako mi je šel na živce!!! Kja si misli, da je, sem si mislila. Niti všeč mi ni bil. Pa so stvari nanesle tako, da ne vem, če sem bila v življenju še kdaj pozneje tako zaljubljena, kot sem bila potem kakšni dve leti vanj...

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vroča tema!
24.11.2004 17:12:16   
ameli
Halo Bambi
Danes se v poslovnem svetu takšne stvari pač dogajajo. Roko na srce, včasih nam vsem rahlo flirtanje paše, krepi samozavest:love:,… samo meje je treba poznati Seveda pa je sedaj vse odvisno od tebe.
lp
ameli

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vroča tema!
24.11.2004 17:12:36   
bambi
Hja, midva sva oba poročena, jaz komaj 6 mesecev in na pamet mi ne pride, da bi svojega moža prevarala! Tudi meni gre vso to osvajanje na živce, ker vem kakšni so njegovi nameni, žal ne morem o tem v službi nikomur povedat. Kolikor se poznam, bom lepega dne eksplodirala pa bo kaj bo. Škoda samo, ker smo se na začetku res lepo razumeli. Ne razumem zakaj moški toliko razmišljajo s svojimi binglji???? :zmeden:

Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vroča tema!
24.11.2004 17:13:53   
bambi
Meni tudi sedaj niti ni do zezanja, ker imam preveč dela in še za :duda: se z možem trudiva, tako da so vsa razmišljanja in ljubezen pri moji družini.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vroča tema!
24.11.2004 18:01:18   
Bety
Bambi...

Že nekaj let sodelujem v enih "psihološko/biološko/psihoterapevtskih" raziskavah... dokazali so naslednje:
8) 8) 8) 8) 8) 8)
DA JE V ŽENSKIH GENIH PRISOTEN NAGON, DA IŠČE ZA SVOJA JAJČECA NAJBOLJŠI GENSKI ZAPIS - TOREJ, NAJBOLJŠEGA MOŠKEGA (LEP,MOČAN,KOSMAT...)

V času ovulacije se izloča VEEEELIKOO FEROMONOV, ki nimajo vonja, ampak jih sakramentsko dobro ZAZNAJO SAMO MOŠKI!!!...

Ne biti jezna na svojega sodelavca...je samo homo sapiens... in mi tudi... prav je, da se v teh trenutkih zavedaš, kaj hočeš od življenja in koga si si izbrala kljub "široki ponudbi mogočnih lepotcev"...

:sloncek::kuza::love::rozica::duda::angel::sloncek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vroča tema!
24.11.2004 19:04:34   
Palčica
Se podpišem pod Bety-in post."osvajanje" zna včasih bit neprijetna zadeva,a osebno sem mnenja,da imamo ženske dovolj ostre jezike kadar je to potrebno (včasih tudi kadar ni).Ker če nas nekdo sili v nekaj kar si ne želimo,se običajno počutimo ogrožene.Res pa je,da je že na začetku potrebno poudariti kaj se sme in česa ne.In mislim,da to ne bi smel biti problem.

Palčica

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vroča tema!
24.11.2004 19:56:06   
PeterPan
Le glej, da ne boš podlegla preizkušnji,saj takrat je konec zaupanja. In če imaš partnerja boš na enkrat začela dvomiti vanj, saj si se sama spozabila, in skrbelo te bo, kaj če se lahko tudi on.
TO TE BO ŽRLO NOČ IN DAN!
Ti ne priporočam.
čao:sloncek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vroča tema!
25.11.2004 8:47:42   
Vilma
Draga moja Bambi,
več kot delaš trenutno, skoraj ne moreš. Razen da mu ponavljaš to, kar si mu že parkrat povedala.
Mene jezijo taki moški, ki mislijo, da so vsemogočni in da lahko dobijo prav vse, kar si zaželijo. In ta tvoj poslovni partner je prava cvetka svoje vrste!
Misli, da ženski ne pomeni da ali mogoče in da bo on že uredil zadeve, da se boš ti premislila! Ja seveda!
Mislim, da ta tvoj poslovni partner ne kaže nobenega spoštovanja ne do tebe, ne do svoje partnerke, ne do ženskega spola na sploh!
Torej jaz bi na tvojem mestu vedno, ko se on "poheca" ponovila in ponavljala, da nočeš. Ne je ne in ne more biti mogoče ali da!
Če je šlo predaleč, če si to že prevečkrat ponovila, potem bi mu zagrozila. Res bi mu. Da bom povedala njegovi ženi, kaj dela.
Če ga to ne bo ustavilo, bi povedala svojemu nadrejenemu, pa naj se on ukvarja z njim! Naj določi drugo zaposleno, ki bo skrbela zanj, ni tako?!

Ravno tako sem trdno prepričana, da taka moška početja ne smemo opravičevati z njihovimi feromoni in stavki "saj je normalen moški"!
Tudi jaz sem normalna ženska, zelo potrebna, feromoni kar špricajo od mene, pa zaradi tega ne bi prevarala svojega partnerja. Mislim, da se morajo moški obnašati enako.
Mislim Bambi, da si na pravi poti reševanja tega problema. Le da moraš pri tem problemu vztrajati.
Želim ti en lep sončen dan
Pozdravček :rozica:
Vilma

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vroča tema!
25.11.2004 10:50:01   
saba
ej bambi.....

kot pravim jaz moški mislijo s tisto glavo tam spodaj, me ženske pa, hvala bogu nam je bog podaril dolg jezik, tako da mislim da je tvojo izjavo razumel..nisem pa prepričana da bo odnehal.

jaz sem pa imela sodelavca, s katerim sva se full **** in res je blo super - kot kolega seveda, pol pa je kar en dan začel z nekimi čudnimi izjavami, da kako se bo loču in mene odpeljal nevem kam...haloooo....sem mu razložila, da ni pogojev in nima smisla se vrtet okoli mene, ker sem srečno poročena...ampak to mu ni bilo dovolj, začel me je klicarit na gsm, pisat razne sms-je, puščal sporočilca na brisalcih od avta, sledil mi je z avtom domov...in take....no klub temu, da sem mu 100 krat rekla naj neha, ni odnehal. Pol pa je prišlo tako daleč, da je še moj mož popizdil (saj sem mu vse povedala) in če nebi ta sodelavec menjal službe v kratkem, bi se še fizično primla. Ta moški je bil star 40 let in je imel doma družino. No hvala bogu je šol stran iz firme in zdej je že skoraj 1 leto ki ga ne vidim in upam da ga tudi ne bom.
je pa res da sem se ga proti koncu začela ze bati, ker je toliko silil vame, kljub temu da sem ga 100x zavrnila.

no hočem rečt, da sej verjetno niso vsi moški taki, samo se pa najdejo a ne.

no sem še mojo zgodbo ti napisala, upam da se tvoja ne bo tako končala.:zmeden2:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vroča tema!
25.11.2004 10:55:15   
KIRA
Čisto preprost: ne šmirglaj ga. Se bo naveličal trudi in bo odnehal. Govorim iz lastnih izkušenj. :((:((:(( sicer je pa to spolno nadlegovanje in je kaznivo..

če bi pa postal vsiljiv, pa mu kar v obraz povej, da je to spolno nadlegovanje in da tega ne želiš. če bo pa nadljeval, ga boš pa prijavila.
poleg tega pa bi se jaz obrnila na nadrejene in jim povedala za sitacijo. povej jim, da ti je nadvse nadležen in da ti dela nedvoumne ponudbe, pa da želiš da s tem neha...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vroča tema!
25.11.2004 11:07:31   
KIRA
rada bi še pripomnila, da je sramota, da moški še zmeraj gledajo na ženske kot na podrejene in kot na spolne objekte. najdejo se tudi taki, žal, ki samo čakajo primeren trenutek, da se ti lahko vsiljujejo ali te izrabijo.
poleg tega pa je žalostno, da si v trenutku, ko smo v taki situaciji ne znamo pomagat, ker smo tako zaprepadene in nas je sram takega nadlegovanja. če ženska pove ne, mora to moški sprejet. smo si pa delno tudi same krive, ker ne znamo to nedvoumno povedat. smo preveč vljudne in prijazne in zato to nekateri dedci razumejo kot "mogoče". ampak NE je NE. in če to ne zaleže, potem res ne vem..:zmeden:
sicer pa so signali med spoloma včasih res lahko taki, da te moški narobe razume. morda še sama dvomiš o svoji reakciji. bosi odločna in nedvoumna in se izogibaj mešanim signalom.
če je lep moški, sploh ne igra vloge. razen če si v precepu, pa bi ampak si ne upaš. to je pa že druga tema, ki pa ne spada v poslovno življenje...
(sicer pa poročen moški NIKOLI ne bo zapustil svoje žene samo zaradi ljubice, tu morajo biti še močnejši razlogi. pa dedcem ne verjami na besedo, vse preveč oljubljajo, pa nič od tega ne naredijo!!! naj svoje trditve dokažejo z dejanji!)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vroča tema!
25.11.2004 12:52:02   
bambi
O punce moje hvala za besede, vidim da res ljudje različno gledajo na stvari. Tudi jaz sem vedno mislila, da kaj takega se pa meni ne bi moglo zgodit, ko je prijateljica imela podoben problem sem ji rekla, da jaz bi mu pa take povedala, da me nikoli več ne bi pogledal.... Imam zelo oster jezik ko je treba. NO, sedaj pa vidim da ni vse tako lahko. Jaz sem mu že jasno in glasno povedala, da z menoj ne bo nikoli, da sem poročena in da ljubim svojega moža, sploh pa ne bi bila nikoli z njim, kljub temu da je lep moški. Ima namreč ženo, otroke, svoje življenje, v katerega jaz ne bi mogle že zaradi družine poseči.
No, problem je pa v njem, ker se dela gluhega. Jaz bom še malo počakala, če bo nadaljeval, mu bom res zagrozila s prijavo, v tem primeru vem da bi morala menjat službo, ker so razmere pri nas žal takšne. Mojim nadrejenim se malo postranskega užitka ne zdi nič slabega, jaz pač imam drugačno mnenje. Sicer sem v službi zelo zadovoljna, sama si določam koliko bom delala in kako, zato ne bi rada menjala službe, ta "nepridiprav" pa je tudi tak strokovnjak, da ga ne bojo menjali, to vem. Zato mi je hudo, ker vem, če bom ukrepala, tudi v službi ne bo več tako kot je bilo. Sedaj se mu lahko še izogibam, ker sem na sodišču, žal pa je to še samo 2 meseca. Bomo videli kako bo potem.

Včasih sem prav jezna na moške, koliko problemov lahko povzročijo, čisto brezveze....

Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vroča tema!
25.11.2004 13:13:55   
pi
Bambi ti se nič ne sekiraj. Ti samo čimveč s svojim možekom :sloncek:, da bo čimprej rasel trebušček in verjemi da mu potem več ne boš sexi.
To ne pomeni da ne boš sexi tvojemu možu. Možu boš najlepša ženska saj bo v tebi rasel njegov otrok.
Pa vso srečo!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.