|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odtekanje plodovnice??????
31.8.2007 12:10:33   
hlkfffff
Pozdravljene.Sem v 34 1/7 nosečnosti z dvojčki. Nekaj dni že čutim bolečine v spodnjem delu trebuha(podobne menstruacijskim) krčev nimam.
Danes ponoči sem mogla it lulat na wc, ko pa sem prišla z Wcja, se je pa neki orng vlilo, samo gledala sem kako je teklo, mogla pa nisem nič(da bi zadržala), tekočina je bila prozorna.Vendar pa je kr hitro nehalo in do zdaj ni pritekla nobena kapljica. Zanima me ali je možno, da bi mi odteklo nekaj plodovnice?
Je možno da bi to odtekalo v presledkih?Enkrat nekaj,pa potem dolgo nič in potem spet?Je imela katera take izkušnje?????????user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odtekanje plodovnice??????
31.8.2007 12:17:15   
Mokka1
Seveda je možno. Na tvojem mestu ne bi čakala - leti v P. Boljše zastonj kot pa da bi bila tvoja dva user posted image na suhem.
Držim pesti!!

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2007 12:22:09   
Anonimen
Seveda je možno. Pa še praviš, da se ti je orng vlilo, pa tudi če potem ni bilo več nobene kapljice.
Kar pot pod noge in v porodnišnico.

Srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2007 12:23:38   
torcica
Jaz na tvojem mestu ne bi nič čakala!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2007 12:54:50   
baja*
Če praviš, da nisi mogla zadržati, pol je ziher to to. Takoj se idi pokazati v P, tam pa ti bojo naredili test, če je res plodovnica. Meni je voda po kapljicah odtekla v 35 tednu in sem mislila, da je izcedek, zato nisem šla takoj v P. Je pa imel pol mali zato malo bolj zatečeno glavico, hvala bogu je to hitro zginlo in je vse ok! No zdaj vem za drugič. Aja, je pa prozorna tekočina, lahko pa se na vložku pozna tudi rahla roza barva.

Vso srečo! user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2007 12:57:31   
Anonimen
Baja*, tokrat pa te ne bom spraševala kaj in kako, ker sem si končno zapomnila. user posted image
Hvala še enkrat, ker si mi 100x odgovarjala na ena in ista vprašanja.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2007 15:18:42   
natasar
Jaz sem imela isti primer, le na rok poroda. Zvečer sem čutila krče podobne menstrualnim, sem mislila, da me spet prebava daje, na drugi dan pa se mi je na WC ulil curek vode, ki ga nisem mogla kontrolirati, za lulati pa nisem imela toliko. Sem šla v porodišnico, kjer me je ginekolog pregledal in rekel, da je plodovnica cela, vendar pa me je vseeno dal na ultrazvok, kjer pa je bilo vidno, da mi je odteklo nekaj vode. Dobre štiri ure pozneje sem že rodila-imela sem res ekspres porod. Ne odlašaj in se pojdi pokazat! 

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2007 18:58:35   
suzanamai
Sem šla v porodišnico, kjer me je ginekolog pregledal in rekel, da je plodovnica cela, vendar pa me je vseeno dal na ultrazvok, kjer pa je bilo vidno, da mi je odteklo nekaj vode. Dobre štiri ure pozneje sem že rodila-imela sem res ekspres porod. Ne odlašaj in se pojdi pokazat! [/quote

Enako, le da sem rodila 2,5 uri kasneje. takoj se pojdi pokazat

(odgovor članu natasar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2007 20:39:29   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Baja*, tokrat pa te ne bom spraševala kaj in kako, ker sem si končno zapomnila. user posted image
Hvala še enkrat, ker si mi 100x odgovarjala na ena in ista vprašanja.

Ni panikeuser posted image , hvala bogu, če lahko kateri kaj pomagam. Vidim, da te še samo slab mesec loči od tega, da boš mamicauser posted image . Uživaj še te zadnje tedne nosečnosti, potem pa v novi vlogi.user posted image
Lp;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2007 20:54:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Ni panikeuser posted image , hvala bogu, če lahko kateri kaj pomagam. Vidim, da te še samo slab mesec loči od tega, da boš mamicauser posted image . Uživaj še te zadnje tedne nosečnosti, potem pa v novi vlogi.user posted image
Lp;)

Seveda si pomagala. user posted image
Še slab mesec ja... user posted image user posted image user posted image
Potem pa te bom še na sosednjem forumu 100x eno in isto vprašala. user posted image user posted image user posted image
Hecam se. user posted image

Uživaj tudi ti. user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2007 22:50:13   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: hlkfffff

Pozdravljene.Sem v 34 1/7 nosečnosti z dvojčki. Nekaj dni že čutim bolečine v spodnjem delu trebuha(podobne menstruacijskim) krčev nimam.
Danes ponoči sem mogla it lulat na wc, ko pa sem prišla z Wcja, se je pa neki orng vlilo, samo gledala sem kako je teklo, mogla pa nisem nič(da bi zadržala), tekočina je bila prozorna.Vendar pa je kr hitro nehalo in do zdaj ni pritekla nobena kapljica. Zanima me ali je možno, da bi mi odteklo nekaj plodovnice?
Je možno da bi to odtekalo v presledkih?Enkrat nekaj,pa potem dolgo nič in potem spet?Je imela katera take izkušnje?????????user posted image user posted image

LETI V PORODNIŠNICO, ZIHER JE BILA PORODNA VODA!!!!!!!!!! PA VSO SREČO user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2007 10:36:35   
ajtak
Glede na to, da se nisi sporocila da bi slo za lazen alarm ste verjetno ze rodili ali pa ste na tem...
Sporoci ko bos lahko!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2007 13:07:59   
hlkfffff
pozdravljene. Evo meneuser posted image .Izkazalo se je da ni bila plodovna voda, vendar so me teden dni tam obdržal. Sicer je  z mojimauser posted image user posted image vse ok, vendar pa spremljajo njuno rast, tako da so me zdaj čez vikend domu spustili, v ponedeljek pa grem zopet nazaj v  porodnišnico. tako, da punce če se vam dolgo ne javim, boste vedele da bo kaj prikukalo na svet.Hvala za odgovore. lep pozdrav

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2007 14:15:51   
Inigo
hehe! super!

mogoče pa se nam naslednjič res javiš z dvema sončkoma v naročju user posted image

držimo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2007 14:30:31   
sonce78
user posted image user posted image user posted image Držimo pesti!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2007 15:27:50   
scubadiver
Držim pesti za tvoja dva sončka in zate in ti želim čim lažji porod ko bo čas za to user posted image     user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......