Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PREKLIC V URADNEM LISTU 29.8.2007 13:19:21
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A če pa se oglasiš na šoli osebno pa ti ne izdajo drugega ali pa vsaj kopijo?
|
|
RE: PREKLIC V URADNEM LISTU 29.8.2007 13:28:46
|
|
|
|
kimmii
|
Ne, sem klicala na šolo, pa so rekli, da moram najprej preklicati v uradnem listu in ko dobim potrdilo o preklicu mi izdajo novega.
|
|
|
|
RE: PREKLIC V URADNEM LISTU 29.8.2007 15:19:48
|
|
|
|
Saša27
|
A ti to čist resno Ravno v teh dneh ugotavljam, da sem izgubila spričevalo 3. in 4. letnika SŠ, rabim ju pa za vpis na faks, pa takšna procedura, o groza
|
|
RE: PREKLIC V URADNEM LISTU 29.8.2007 15:21:41
|
|
|
|
kimmii
|
Ma ja, čist resno, sem danes klicala na šolo in so mi rekli da je potrebna vsa ta procedura, pa sedaj bi rabla kaj več o tem vedet, kdaj se to dobi,.... A res nobena nič ne ve??
|
|
|
|
RE: PREKLIC V URADNEM LISTU 29.8.2007 15:36:46
|
|
|
|
FORZA
|
Js sem tut enkrat izgubila spričevalo in šola mi je dala dvojnik, kolikor se spomnim je šola dala vlogo za preklic v uradnem listu. Še enkrat jih vprašaj kako je s tem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2007 17:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?