Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zelo močni premiki - 38 teden 29.8.2007 11:15:55
|
|
|
|
Ninica
|
Meni se je še en dan pred porodom premikala kot nora. Mene je pa bolelo v rebernem loku, ko se je tako zelo premetavala.
|
|
RE: Zelo močni premiki - 38 teden 29.8.2007 11:17:18
|
|
|
|
AnaB.
|
Po moje se mala pospešeno pripravlja na prihod , drugače pa so nam v šoli za starše povedali, da to ni res, da naj bi se otroček pred poodom umiril in da ga moreš vedno lepo enakomerno čutiti. Lep in čim lažji porod ti želim.
|
|
RE: Zelo močni premiki - 38 teden 29.8.2007 11:55:06
|
|
|
|
baja*
|
Jaz bi tud rekla, da se bebika pripravlja na porod . Moj je bil dva dni pred porodom dosti bolj živahen kot prej. Preden sem dobila popadke me je full zašraufalo, da sem mogla laufat na wc se spraznit - kakih 5 ur za tem pa sem že rodila . Sem se natur spucala . Srečno!
|
|
|
|
RE: Zelo močni premiki - 38 teden 29.8.2007 12:42:20
|
|
|
|
mml
|
Ni panike, Manca je rogovilila in brcala še med popadki v porodni sobi...zadnje 3 tedne pred porodom je imela pa občasno tak žur v trebuhu, da sem se praševala, če no ba kar direktno ven prišla . Tako da pri meni aktivno brcanje vsekakor ni napovedovalo poroda, ker so mi ga sprožili 8 dni po PDP...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?