Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 26.8.2007 15:18:14
|
|
|
|
suzolinka
|
Tametil predpišejo kadarkoli, ko ti zmankuje mleka! Meni jih je osebna zdravnica 3 mesece po porodu. Lahko ti jih pa tudi ginekolog. Še enkrat jo pokliči in reči.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 26.8.2007 16:37:31
|
|
|
|
kristel
|
jaz sem tametil dobila 3 tedne po porodu, poleg tablet pa mi je G dala še nasvet, naj popijem malo piva in da mleko sigurno bo. Matija ima 7 mesecev in ga še vedno dojim, tako da je delovalo.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 26.8.2007 18:06:58
|
|
|
|
Luckica
|
a G tudi predpiše?No,super,bom poklicala.Hvala
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 4.11.2007 22:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je Tametil?
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 5.11.2007 9:29:33
|
|
|
|
MiRaNi
|
Tablete, ki so v originalu proti slabosti. Imajo pa neko sestavino, ki naj bi pomagala za večjo količino mleka. Tako nekako. Naj me prosim popravi tista, ki ve več o tem.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 5.11.2007 10:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšni pa so stranski učinki jemanja teh tablet?
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 5.11.2007 21:19:52
|
|
|
|
MiRaNi
|
Jaz jih nimam.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 13.11.2007 14:10:40
|
|
|
|
Emm
|
Dojenje Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete katerokoli zdravilo. Majhna količina domperidona se izloča v mleko. Ker varnost zdravila za dojenčke ni potrjena, med zdravljenjem s Tametilom odsvetujemo dojenje.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 13.11.2007 14:16:28
|
|
|
|
emaa
|
jaz nisem imela stranskih učinkov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?