Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izguba cm v kozmetičnih salonih...izkušnje? 26.8.2007 10:33:14
|
|
|
|
pravljica
|
...je bilo pri kateri učinkovito "hujšanje", izguba cm in celulita na tak način...oz. za katerega ste se odločile, po možnosti tudi kje (MB?) ponudba je kar velika in zelo različna...lipoliza, limfna drenaža, mišična stimulacija, razne aromaterapije, aparaturne drenaže, ultrazvok, vakunska masaža...ma tega je ful in me res zanima, kako je to v resnici učinkovito
|
|
RE: izguba cm v kozmetičnih salonih...izkušnje? 27.8.2007 12:47:23
|
|
|
|
bekyca
|
Lahko ti povem, da vacu step resnično deluje. Zdaj ne vem kako je to v mb, vem pa da ga pri Ergoline-u imajo. Koliko je tista mašina "nova" ne vem, vem pa da je malce starejša, pa mislim da niti nima take veze. To deluje 100 %, saj storitev ponujajo z garancijo. Kaj več o tem pa najdeš, če boš malo pogooglala.
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.