Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 23.8.2007 10:30:30
|
|
|
|
kesi
|
Imajo ga v Pikapolonici in stane 59,95 EUR.
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 24.8.2007 13:06:10
|
|
|
|
sasa79
|
TUDI JAZ GA BOM KUPILA V PIKAPOLONCI. SE BOLJ SPLAČA BREZKASETNEGA, TUDI ČE JE MALO DRAŽJI. KER PRI ONEM PA VERJETNO ZA KASETE ZDEVAŠ VELIKO DENARJA.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 24.8.2007 13:29:17
|
|
|
|
glista
|
Palčka zavijalčka sploh ne rabiš. Je samo ena izmed stvari, za katere te reklame prepričajo, da jo nujno rabiš. Ko sem bila s hčero v bolnici na pediatriji, je tako smrdelo po celi sobi od tega palčka zavijalčka, se je ni dalo niti prezračit. Pa tudi medicinske sestre so rekle, da je to ena navadna traparija, pa še nehigienično. Skratka stran vržen denar. LP, Pija.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 24.8.2007 13:39:23
|
|
|
|
sasa79
|
ZANIMIVO. Z VSAKO , KO SEM SE POGOVARJALA JE BILA FUL ZADOVOLJNA.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 24.8.2007 14:51:38
|
|
|
|
Ronči
|
Meni je super.
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 24.8.2007 15:09:17
|
|
|
|
taška30
|
Se strinjam z Glisto. Pri tavečji punci smo ga sicer uporabljali 5 mesecev in se mi je zdel hudo nepogrešljiv , dokler nam ni enkrat zmanjkalo kasete...pa smo se morali znajti...pa sem vzela Vrečke za gospodinjstvo od najboljšega soseda (ful poceni) in zavijala plenice noter (2 gresta v eno), fajn zavezala (neprodušno zaprto) in vrgla v smeti. Iz palčka je vedno smrdelo, cela kopalnica, da ne govorim, ko si ga praznil (par dni stare plenice), sem skoraj gasmasko rabila. Plus kasete so drage. Plus plac ti jemlje. Res najbolj nepotrebna stvar, kar sem jih kdaj imela...
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 24.8.2007 16:38:10
|
|
|
|
pravljica
|
mi imamo navaden koš na wcju in je tudi super priporočam
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2007 20:15:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 24.8.2007 20:28:29
|
|
|
|
April
|
Za lulanjeitak ni panike, ker ne smrdi. Ko se pa pokaka, pa takoj nesem plenico vn iz bajte ali pa v koš. Ne bi jaz pustila, da se mi cmari v košu.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 25.8.2007 10:07:08
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Meni je moja prijateljica svetovala naj si kupim tisti koš s kasetami, ampak me vse bolj prepričujete, da tudi tista varinta ni ravno prida. Se vse bolj nagibam k navadnemu 20l košu, ki bo imel vrečko, pleničke bom pa še zavila v 9l vrečke, ki so v DM dokaj poceni (sigurno pa ceneje kot kasete). Pokakane in polulane plenice pa itak mislim vsak dan nosit v kontejner, tako da mislim, da bo tale varianta tudi zelo dobra. Še vedno lahko kasneje kupim kaj drugega, če se izkaže, da tako ne bo šlo.
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 25.8.2007 12:33:37
|
|
|
|
lea23
|
ne kupuj ker je dobesedno brezveze!! jaz sem nabavila en čist poceni plastičen koš s pokrovom v rutarju, za bivših 1200sit, prostornine ima ene 15litrov in v sparu sem kupila par paketkov čist navadnih vrečkic, po 100 komadov navite v roli ( vsaka rola okoli 800 sit - se ne spomnim več cene ker sem si že nekaj mesecev nazaj naredila zalogo 10 rol po 100 vrečkic ). smo pa na morju uporabljali tudi čist navadne vrećke za vlaganje ker smo jih pozabili doma! no in porabimo povprečno 6 ali 7 pleničk na dan, jih lepo sproti dajem v srečkice in zavežem, in zvečer lepo odnesem v kanto za smeti. tako prakticiramo že nekaj mesecev in se mi niti enkrat še ni zgodilo da bi mi karkoli smrdelo!! mi je dosti lepše imet navaden plastičen koš. pa nihče sploh neve zakaj ga imamo poleg previjalne mizice. pri palčkih zavijalčkih pa čisto vsak ve da notri stojijo plenice ki jih nekateri praznijo tudi samo enkrat na teden.. ful uglavnem. meni je pač higiensko jih vsak dan zvečer odnest ven v kontejner, ne pa zadrževat po pad dni v plastiki
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 25.8.2007 18:41:18
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: lea23 ne kupuj ker je dobesedno brezveze!! Jaz bom definitivno upoštevala nasvet in sem že danes mojemu povedala za to in se čisto strinja z mano. Torej kupujemo navaden koš. Živele plastične vrečke.
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 25.8.2007 19:12:14
|
|
|
|
lea23
|
pametno, in čestitam! pa tudi ko plenic ne bo več bomo navaden koš za smeti še vedno uporabljali tako da edino kar nas stane so plastične vrečke
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 26.8.2007 0:35:02
|
|
|
|
pravljica
|
vrečk se dobi dovolj ob nakupih...tiste navadne, za sadje in zelenjavo, pa tiste pri blagajni...kot je omenjeno, lulanje ni problem, tiste pokakane pa zaviješ v to vrečko, zavežeš in je
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 26.8.2007 20:58:55
|
|
|
|
sasa79
|
Ja, zdej sem si pa še jst premislila in ga ne bom kupila. Bom raje teh 60 eur za kaj bolj pametnega porabila.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 27.8.2007 17:44:33
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa79 Ja, zdej sem si pa še jst premislila in ga ne bom kupila. Bom raje teh 60 eur za kaj bolj pametnega porabila. Hvala bogu za izkušene mamice, ki lahko svetujejo.
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 28.8.2007 11:49:29
|
|
|
|
ema79
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 .pa sem vzela Vrečke za gospodinjstvo od najboljšega soseda (ful poceni) in zavijala plenice noter (2 gresta v eno), fajn zavezala (neprodušno zaprto) in vrgla v smeti. Res najbolj nepotrebna stvar, kar sem jih kdaj imela... Tudi mi delamo isto!
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 31.8.2007 8:38:54
|
|
|
|
martinuška
|
Zanimivo. No jaz pa sem ena od tistih, ki smo zelo zadovoljne s palčkom zavijalčkom. Varianta, da bi dajala v poseben koš in potem nesla samo nekaj plenic dol (sem v stanovanju), mi definitivno ne bi pasala. V palčku zavijalčku nič ne smrdi, kar pa, če daš v normalen koš in ne neseš potem v keson, definitivno smrdi. Navaden koš pač ni zaprt tudi ob uporabi (palčki zavijalčki imajo eno posebno zaporo), tako da vse vonjave uhajajo ven. Aja, da bi pa petkrat na dan letela dol nest v naš keson plenice.. Mi pa tudi ni. Iz palčka zavijalčka sedaj nesem "komplet" plenic v keson nekje enkrat na dva dni. Odvisno je torej, kako se lahko organiziraš. Če si v stanovanju, tako kot jaz, potem nošnja v keson ni ravno racionalna.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 31.8.2007 10:46:41
|
|
|
|
Regina
|
Kar se tiče palčka sem jaz proti,ker v vsakem primeru moraš smeti nesti ven.Mi smo meli manjši koš za smeti pa nimam kej da rečem.Sedaj pričakujem drugega otroka pa bomo ravno tako imeli majhen košek za smeti.Kot je že bilo omenjeno je potem navaden koš za smeti ravno tako uporaben,pa še prišparaš.
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 31.8.2007 13:15:04
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica mi imamo navaden koš na wcju in je tudi super priporočam Tudi jaz priporočam navaden koš. Vrečke sem kupila v merkatorju (take kot notri daš sadje pri nakupu). fajn zavežeš pa je.Če se pokaka pa dve vrečki. Enkrat na dan pa gre sigurno kdo iz stanovanja ven. Tudi jaz sem v stanovanju. Tudi če en dan stare pleničke prenočijo na balkonu ali wcju ne smrdi. Tudi jaz sem hotela na vsak način palčka pa me je moj prepričal, da ne rabim. In dejansko res nisem. Denar za palčka porabi drugje.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček, ki ne rabi kaset? 31.8.2007 13:50:44
|
|
|
|
suzanamai
|
Meni se tudi palček zavijalček zdi čisto nepotrebna zadeva. Pri prvem sem uporabljala navadne vrečke take kot jih imajo za sadje v mercatorju, pa je bilo čisto super, saj je itak potrebno enkrat na dan smeti ven odnesti. nikoli ni nič smrdelo. sem celo dobila od sestre rabljenega zavijalčka, pa bo ostal kar v kleti...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?