|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prilagojeno mleko in kapljice AD3
22.8.2007 20:26:47   
sova
Živjo!
Nisem  še zasledila tega problema, pa vam ga pišem. Moj user posted image je star 1 mesec in pol in je sedaj teden in par dni mleko NOVALAC. Bilo je vse normalno. Ko pa sem v ponedeljek začela dajati kaplice AD3, mi je že popoldne bil malo bolj nemiren, ni mogel spati in mi je večkrat bruhnil. Sedaj mu že tretji dan dajem kaplice  in  je čedalje huje. Pije mi vsake 2 do 3 ure (prej je zdržal  3 do 4 ure), popije mi veliko manj kot obličajno in mi  še to  po malem vedno bruhne.
Sedaj pa nevem ali je to od kapljic, ali mu mogoče ne odgovarja mleko.... ali ima katera tudi takšne izkušnje!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prilagojeno mleko in kapljice AD3
22.8.2007 20:33:14   
bankc
Tudi naš je na prilagojenem mleku (Aptimil) in ko smo mu začeli dodajati AD3 kapljice je dobil močne krče in se je zvijal ter bruhal in je bil sploh bogi. Sedaj sva sklenila, da bova s kapljicami še malo počakala in mu jih bova pričela dajati ko se bo shladilo, sedaj pa ga imava čim več na svetlobi ter občasno na ne močnem soncu ( samo za kratek čas). Drugače greš pa lahko k zdravniku in mu razložiš situacijo in če so krive kapljice boš dobila kapljice D3 ali nekaj takega ( brez vitamina A, ki povzroča krče).

(odgovor članu sova)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 21:57:51   
ninaintomaz1
moja punci ima mesec in pol jo dojim obcasno dodajam novalac imava D3 kapljice in kapljice koroških lekarn pa je kar znosno

(odgovor članu sova)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 7:22:33   
bumerang
Če spije običajno količino prilagojenega mleka, potem kapljic NE potrebuje. Pravzaprav mu celo škodijo. V prilagojenem mleku so namreč že vitamini v dovoljšnji količini.
Malo preračunaj, koliko jih dobi z dnevno količino, saj so na škatli podatki.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu ninaintomaz1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 9:27:00   
tinaaja
V knjigi Prehrana dojencka pise, da naj bi otroci na adaptiranem mleku dobivali:
od 1-6 meseca 200-300IE (dojeni 400) vitamina D, od 6 m - 1 leta pa 300-400 IE (dojeni 600)..
Jaz bi probala samo z D3, nam ni povzrocal tezav, pri 3 mesecih smo presli bp na ad3.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 12:38:01   
Shorty_
Moja je sicer dojena vendar je po ad3 dobila krče pred tem pa jih ni imela zato mi je P napisala Plivit d3 po katerih ni imela krčev in tudi bruhala ni no po uvedbi gh je pri 7 mesecih normalno začela jemat ad3 rez krčev. Moje mnenje je probaj prepričat P naj ti napiše d3 kapljice ker so narejene na drugačni osnovi kot ad3 in povzročajo manj krčev.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 13:00:35   
bačko
Mi tudi dajemo Novalc.Ima krč ampak ko smo ji začeli dajati AD3 so te krč ratali so močnejši zato ji ne dajem več kaplji in bom počakala da bo stara 3 mesece ali pa bom pač pediatrinji povedala in naj mi da kaj drugega.Tako močne krče je imela da se je drla.user posted image

(odgovor članu sova)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?