Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Okus prilagijenega mleka 22.8.2007 8:59:42
|
|
|
|
aluš
|
Tudi jaz sem pri tej starosti poskušala začet dodajat, pa mali na noben način ni hotel. Bo že držala, da so domače mlekarne bolše, po okusu in obliki, ha, ha, ha. Tako, da do enega leta so bile samo domače mlekarne, potem sem začela z alpskim mlekom, ki pa je po enem mesecu doživel uspeh. Potem se je vroku dveh mesecev tudi sam odstavil.
|
|
|
|
RE: Okus prilagijenega mleka 22.8.2007 10:05:46
|
|
|
|
blue sky
|
Če je že star 6 mesecev, bi mu morala dati že Aptamil 2. Mi imamo Novalac 2, pa ga ima mali rad že odkar mu ga dajem.
|
|
|
|
RE: Okus prilagijenega mleka 22.8.2007 11:25:13
|
|
|
|
2 Sraki
|
Ja glede Apt. 1 vem, da je za mlajše, sem ga imela doma (ta majčkeno vrečkico) za probo. Sem mislila, da so istega okusa, no v glavnem bom probala še 2-ko pa bomo videli, če bo imel kaj rajši. hvala, lp
|
|
|
|
RE: Okus prilagijenega mleka 22.8.2007 12:33:09
|
|
|
|
kaya2007
|
ni nujno, da bo imel raje 2, nekateri ostanejo ves čas na enki...naša pije comfort, 1 ne mara, novolaca tudi ni hotla-čeprav meni deluje boljši...probaj že narejeno dvojko aptamil v flaškah (muller), da ne boš cele škatle kupovala. pa milumil mislim da imajo tudi v flaškah.
|
|
|
|
RE: Okus prilagijenega mleka 22.8.2007 19:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni tudi niso dišala.... . Še najbolj mi je potegnil Hipp, ki ima kasneje (se mi zdi, da od 8 mesecev naprej) tudi neke okuse. Mičica ni hotela piti nobenega, "alpsko" ji je pa všeč .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?