|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo za razmislek
19.11.2004 22:45:01   
eva1
Ojla:)!
No malo resno pa malo za hec:)-!
Jaz sem danes nekaj ugotovila8)! Recimo: v ponedeljek sem prekoračla vse meje razumnega kar se tiče sladkarij:ups:-pojedla sem namreč 1x :torta:, pol 100g milka čokolade, pa pol še dva škrnicnla vaflčkom v neko dobro kremo-mnjam...! Hudo, ampak mali je v ponedeljek ful migal cel dan:bravo::bravo:! Prav veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: je kobacal po trebuščku! Pol pa do danes nisem nč sladkega jedla:zmeden2:, pa sem včeraj že paniko delala k je ful mal migal! In danes sem mela spet sladkosnedni dan:)- in sem pojedla pol trgovine sladkarij in glej ga zlomka, mali :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: že cel dan veselo brca in se kobaca:bravo:! A mislite da ma to kašno vezo- kok sladkarij pojem in kok je mali živahen:zmeden2:?
No jaz se tolažim, da ma to veliko povezavo in sem rekla mojm, da morm vsak dan pojest veliko čokolado, da bo :duda: vesel in da bo pridno migal vsak dan!!!! Tako, za zaključek-veliko sladkega in :duda: bojo veselo :sloncek::sloncek::sloncek: v bušiju!
Lp, Eva 23t in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Malo za razmislek
19.11.2004 22:52:31   
barby*
:)-:)-:)-zdaj mi je jasno zakaj je naš:duda: tak razgrajač:sloncek::sloncek::sloncek:
...ker je mamici na sladko usekalo...:)-
hvala, eva, da si nas razsvetlila:rozica:
pa pa
barby:metulj: in:duda:22t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Malo za razmislek
19.11.2004 23:18:04   
jagoda
Ti kr pridno papcaj čokolado. Sem nekje prebrala, da so dojenčki bolj dobre volje, če so mamice v nosečnosti jedle čokolado. Sicer pa je bilo tudi pri meni tako, da je bolj brcal, če sem jedla sladkarije. Verjetno bo že nekaj na tem!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Malo za razmislek
20.11.2004 10:04:53   
Anonimen
Ja, absolutno vpliva, predvsem sladko.
Hrana, ki jo poješ, vpliva na okus plodovnice, ki jo plod neprestano požira, tako da čuti, kaj ješ. Sladko še posebej spremeni okus plodovnice.
Babica s tečaja, na katerega hodim, nam je povedala, da so s poskusi ugotovili, da otrok matere kadilke, ko še ni navajen na okus nikotina, oz. otrok matere občasne kadilke, še tri do štiri ure potem, ko je kadila, ne požira plodovnice.
Na sladko pa takoj navalijo in se odzivajo s pretirano hiperaktivnostjo. Če ima kdo problem s pozicijo otroka na UZ, je dovolj, da poje kaj sladkega, in pride nazaj, otrok bo lego zagotovo spremenil.
Preko materine hrane otrok tudi spoznava različne okuse, ta babica pravi, da matere po porodu ne smejo drastično spremeniti prehrane, ker je otrok navajen na to, kar je mati jedla med nosečnostjo. Prevelike spremembe povzročajo krče.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Malo za razmislek
20.11.2004 16:05:29   
kimi
meni so rekli če v nosečnosti poješ veliko sladkega je otrok bolj srečen ter vesel tudi ko se rodi brala pa sem da je to tudi znanstveno dokazano saj čokolada vzpodbuja hormon sreče:zmeden:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Malo za razmislek
20.11.2004 19:30:43   
Zmaj Tolovaj
hehe.. okej.. grem si torej iskat čokolado:)-:)-

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Malo za razmislek
21.11.2004 15:11:09   
Tina26
bogi moj otrokec, ker jaz ne maram cokolade

:(( :(( :(( :((

Tina

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Malo za razmislek
22.11.2004 9:59:09   
deily
Tudi jaz imam rada čokolado, vendar so potem takoj mozolji na pohodu, Srečnice katere lahko jeste sladkarije

Deily in :duda:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?