|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet med vami
21.8.2007 14:11:56   
hmm
Zdravo pogumne borkeuser posted image user posted image ! Jaz se vam bom kmalu spet pridružila med ne čakajočimi, zaenkrat pa samo kot strokovna komisijauser posted image . Po tem, ko sem pred enim mesecem napredovala na forum nosečnost, sem večkrat (čisto vsaki dan in to po parkratuser posted image ) pogledala k vam in se veselila z vami, čeprav nisem kaj dosti napisala. In kako je mesec avgust ploden! Čestitke vsem novim srečkam user posted image user posted image user posted image user posted image !

Za mano je žalosten teden, v 8. tednu sem začela krvaveti, nakar so na UZ videli, da imam prazno vrečko, sledilo je teden dni upanja, da bomo vseeno zagledali plodek in srček, včeraj pa se je upanje končalo z abrazijouser posted image user posted image user posted image . In ko sem tako včeraj ležala v bolnici in je bilo zelo hudo, sem spoznala nekaj zelo pogumnih punc, vsaka je imela svojo zgodbo in strahove, a ne boste verjele, koliko smo se vseeno presmejale. Mislim, da me je to rešilo in navdalo z optimizmom, saj ni hudič, da ne bi tako pogumne punce enkrat postale mamice! Sedaj me najbolj pokonci drži to, da bova kmalu lahko spet poskusila, v bolnici so mi sicer rekli, da je treba počakati vsaj dva cikla, a če se zgodi prej, se pač zgodi, a mislim, da bova počakala samo enega, saj tako ali tako ne bo s prve uspelo, zakaj bi se po nepotrebnem mučila s kondomiuser posted image . Vse pa je seveda odvisno od počutja, psihično se že pobiram, le telo se mora še regenerirati, trenutno je namreč še polno hormonov in temu primerno je tudi počutje.
V glavnem punce, navijam za vasuser posted image user posted image  in upam, da bom lahko že oktobra navijala tudi za sebeuser posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet med vami
21.8.2007 14:14:13   
blue sky
user posted image user posted image user posted image  Bravo za optimizem user posted image user posted image user posted image
Želim ti, da bi ti čim prej uspelo zagledati plusek user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2007 14:15:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2007 14:23:23   
NATALI99
En šopekuser posted image  in en veeellliiikkkkuser posted image !

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2007 14:26:25   
Erin
Žal mi je hmmm.... me veseli, da tako optimistično gledaš na vse to...dobrodošla nazaj in pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATALI99)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 14:27:56   
vita80
user posted image   Zelo si pogumna punca! user posted image
user posted image  user posted image  user posted image    user posted image  Da čimprej ugledaš +!

(odgovor članu NATALI99)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2007 14:28:35   
srki
Lepo, da si optimistična in seveda ti želim, da bi bila kmalu srečka nosečka.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2007 14:52:04   
Juno
hmm, žal mi je ta to kar se ti je zgodilo user posted image . Me pa veseli, da si tako pogumna in polna optimizma. Z odprtimi rokami te sprejmemo medse in ti želimo vse dobro!!! Voljo imaš močno in ni vrag, da ti bo uspelo. Držim pesti, da ti tisti tam zgoraj kmalu nameni zdravo pikico.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2007 15:37:02   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image user posted image hudo mi je da se je moralo ti to zgoditi. Držim pa pesti da boš kmalu spet zgledalauser posted image user posted image in boš nekega dne le dočakala zdravegauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
be stronguser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 16:39:48   
sonček33
hmm ...danes ko sem videla, da si na forumu, me je  tako razveselilo...žal mi je, da sem zdaj to prebrala in da si šla skozi to hudo preizkušnjo. Me pa neskončno veseli, da si našla malo sončka v vsem tem in si tako zelo pogumna in optimistična. Držim pesti, da bo kmalu spet nebo brez oblačka.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 17:11:10   
Serendipity
Hmm - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ob tebi smo!
user posted image  si velik človek in močan karakter! Bodi še naprej močna in upam, da boš kmalu spet srečka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2007 18:03:50   
puhica13
hmm, pozdravljena,

tudi jaz sem bila med marčevkami, se te spomnim, imela sem točno tako zgodbo kot ti, z enakim trplenjem in upanjem iz dneva v dan, dokler se vse skupaj ni končalo z ambrazijo. Ambrazija  je za mano nekje že več kot tri tedne in se počasi sestavljam nazaj.

Vem , da bo tudi za nas posijalo sonce in bomo držale srečne in zdrave user posted image . Samo vesele na delo, jaz sicer nameravam še malo počakati z novim user posted image , vendar ne zaradi fizičnih zadev, vendar zaradi samih prihičnih obremenitev. Je pa res, da bi bilo mogoče kr fajn spet kmal zaštartat, ker spet vprašanje koliko časa bom rabila da bom user posted image . že sedaj je za mano eno leto odkar sva se matrala, tko da upam, da bo pa sedaj kaj lažje.

Želim ti vso srečo in zdavje. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2007 18:05:25   
murkica
Joj, ne razumem zakaj se mora to dogajati.user posted image No saj morda pa je res bolje, da se konča tako, kot pa da bi bil otrok na koncu bolan ali pa da bi bilo celo kaj narobe s tabo.

Res pa me veseli, da si tako obtimistična in polna energije, da bosta poizkusila kar se, da hitro znova. Pošiljam ti user posted image  in user posted image user posted image za srečo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2007 18:17:31   
LuNa73
hmm mi je žal za to kar se je zgodilo....vendar vidim, da si vseeno optimistična, kar je seveda PRAV! torej, dobrodošla spet med nami. user posted image user posted image user posted image  Si bomo spet skupaj nohtke grizle pa mal paniko zganjale v času, ko je ne bomo pričakovale...user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.8.2007 19:20:43   
PIKA
Meni se je to lani zgodilo dvakrat zaporedoma! Prvič je bilo hudo, drugič sem v sobi zabavala tiste, ki jim je bilo hudouser posted image ! Celo štopale smo, koliko časa je bila katera v operacijski in ugotovile smo, da nobena več kot 5 minut! Potem smo si pomagale pri prebujanju in čakanju na vizito.  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2007 19:24:06   
sayuri
hmm in puhica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.8.2007 20:06:39   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  hmm in user posted image user posted image user posted image  puhica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2007 20:09:03   
mojčika
Le tako naprej, pogumna siuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.8.2007 10:35:16   
Naty*
hmm žal mi je, da si tudi ti morala skozi to user posted image . Tako kot mnoge tu, tudi sama poznam občutek in vem, koliko ti pomeni, če imaš ljudi, ki ti takrat stojijo ob strani. Ne pozabi...ti imaš nas!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo da si ostala optimistična, tako je prav. Boš videla, da s časom rane manj bolijo in greš veselo naprej.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.8.2007 14:14:56   
sonček33
Ja hmm, kje se zdaj skrivaš??? Pogrešamo te!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.8.2007 14:59:05   
hmm
sonček33, tukaj semuser posted image user posted image ! Je tako lepo videt, da me kdo pogreša, mi kar dvigne moralo. Sem ravno danes razmišljala, da je skrajni čas, da se preselim med navijačice user posted image user posted image user posted image .

Pa hvala vsem, da ste me spet sprejele nazaj in za vse tople besede. user posted image user posted image user posted image  Zlate ste! To bo zdaj zelo čudno slišat, a sem kar vesela, da sem spet med vami, mi je bilo zelo lepo tu in mi je bilo kar malo žal, da se niste kar vse preselile na tadrugi forum z manouser posted image user posted image .

Moram pa priznat, da nisem ves čas tako optimistična, kot je bilo zadnjič po mojem pisanju videt, so trenutki, ko je zelo hudo, težko je pasti z user posted image  na trda tla, mi je pa vseeno veliko lažje kot prejšnji teden, ko sem čakala kaj bo, skušala biti pozitivna in gojila upanje, za katerega sem tako vedela, da je lažno. No, zdaj je to za mano, pred mano pa zeeeeelo dolg mesec, mogoče dva, ko jo BOM čakala. No, trenutno še čakam, da vsi user posted image  znaki zginejo, sem očitno še kar polna hormonov. A z vami je vse lažje, ko mi je hudo, se potožim, ko je kateri od vas hudo, jo skušam potolažiti, pa je takoj lepši danuser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.8.2007 9:52:40   
sun71
Tudi jaz sem imela čiščenje v osmem tednu (julija) zaradi prazne posteljice. Ampak kriza je v večini že mimo, komaj čakam, da mine obdobje dveh mesecev...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.8.2007 14:14:02   
modrooka
Drži se! Pa pogumno naprej! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?