Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: JE NOSEČNIŠKI TEST PRAV POKAZAL? 21.8.2007 13:25:39
|
|
|
|
slovenka
|
Živjo, jaz sem si tudi naredila CB test na prvi dan izostanka, ki je bil neg., in tudi imela simptom ugnezditvene krvavitve, potem pa še tri dni ni bilo , no potem pa je vseeno prišla, tako da je bil test pravilen. No, upam, da se pri tebi test moti in je ne bo z zamudo kot pri meni...
|
|
|
|
RE: JE NOSEČNIŠKI TEST PRAV POKAZAL? 21.8.2007 13:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Živjo, jaz sem si tudi naredila CB test na prvi dan izostanka, ki je bil neg., in tudi imela simptom ugnezditvene krvavitve, potem pa še tri dni ni bilo , no potem pa je vseeno prišla, tako da je bil test pravilen. No, upam, da se pri tebi test moti in je ne bo z zamudo kot pri meni... Tudi enako prejšnji mesec
|
|
|
|
RE: JE NOSEČNIŠKI TEST PRAV POKAZAL? 21.8.2007 13:28:24
|
|
|
|
kodrana
|
pozdravljena. če je bila včeraj vgnezditvena krvavitev (kar je možno), potem ti test vsaj še en teden oz. več ne bo pokazal plusa. test pokaže po izostanku M, če je bila ovulacija na sredini cikla. počakaj še kak dan in če M ne bo ponovi test. želim ti, da ugledaš . sama tudi čakam, da ga ugledam.. upam, da kmalu.
|
|
RE: JE NOSEČNIŠKI TEST PRAV POKAZAL? 21.8.2007 14:55:24
|
|
|
|
tikatoka
|
Pri moji sestri je CB pokazal neg. ampak je kar lepo bila noseča. Tako da je še upanje. Pozdravček
|
|
|
|
RE: JE NOSEČNIŠKI TEST PRAV POKAZAL? 21.8.2007 17:13:27
|
|
|
|
bodoča...
|
naredi test "baby chek mini" ta ti pokaže rezultat prvi dan po zaostali M - v DMu stane okoli 4 eur, pa dva sta notri...
|
|
|
|
RE: JE NOSEČNIŠKI TEST PRAV POKAZAL? 22.8.2007 14:09:30
|
|
|
|
Baby_love
|
kako pa je tvoja sestra potem zvedela da je res noseča? je obiskala ginekologa?pri meni zamuja in počasi opažam da so se začeli pojavljati prvi znaki,vendar mi test pokaže negativen odgovor
|
|
|
|
RE: JE NOSEČNIŠKI TEST PRAV POKAZAL? 22.8.2007 14:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
baby love tudi pri meni so pe zaceli kazati nekateri znaki pa je test vseeno negativen. jaz bom se jutri zjutraj naredila se enega, pa bom vedla. drugac pa bom morla pocakat na no, upam da nama bo uspelo
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?